selamlar, izmir'den bir merhaba da benden. genel de didim de avlanırım. forumda takip ettiğim kadarıyla levrek ve çipura avı konusunda raiting oldukça fazla. bu balıkları tutmak isteyen arkadaşları kesinlikle didim i öneririm. aslında çok güzel meralar var ama bunlar için aşırı eziyet çekmeye gerek yok. size tavsiyem eğer tek başınıza balığa çıkmaktan hoşlanıyorsanız. altınkum plajında gece saat 22:30 dan itibaren sandalyenize oturun. mamun, yengeç yada tavuk göğüsünü oltanıza ( levrek için tavuk göğüsü ) takın kamışın ucuna bir zil... biranızı yudumlarken zil sesine konsantre olun. emin olun sandalyede cok fazla oturamyıcaksınız sadece merhaba demek için yazmıştım ama yine gaza geldik.... görüşmek üzere
Merhabalar hoş geldiniz öncelikle güzel bir tüyo vermişsiniz, bizde izmirliler olarak hep levrek ve çipura peşine düşmüşüzdür, sanıyorum bu konuda paylaşacak çok şeyimiz olacak, şimdiden keyifli vakitler geçirmeniz dileğiyle..
merhaba sevgili turan hoş geldin. küçük hatırlatma: imza ayarlarında isim ve d.tarihi mecburi kılındı güzel oldu.
Slm Hoşgeldin Turan kardeş sen bu işten zevk almasını biliyorsun . Sana rastgele. Ama ben içki içmem benimki sıcak içecek çeşitlerinden olsun.. hadi kendine iyi bak ...
aramıza hoşgeldin turan keyifli vakitler geçirmen dileğiyle.yazın didime geldiğimde yanına uğramaya çalışırım.