Herkese merhaba.2 yıl önce emekli oldum.Önceleri çok sevdiğim halde zaman bulamazken şimdi fırsat buldukça hele bir de yanımda arkadaş oldukça en zevk aldığım hobim amatör balıkçılık.Kıyı ve tekne avına çıkıyorum.Daha çok yeniyim,konuyla ilgili bilgi ve önerileri dikkatle takip ediyorum.Her ne kadar yıllarca zevk için kıyı balıkçılığı yaptımsa da ustaların öğretilerini kaçırmayacağım.Ara sıra naçizane kendi avlarımı sizlerle paylaşmak isterim. Saygılar. Mehmet-1951 Yalova 0RH +
Hoşgeldin Merhaba abi senin tecrübelerrinden yararlanarak belkı bızde birseyler yaparız bende yenıyımde o yuzden ama bn sadece kıyıdan atıyom.Herkes bildiğini paylaşıyo bu sitede resmen bi aile sitesi burası zaten.O yuzden burayı ve içindeki insaları çok sevdi.sende hoşgeldin.
Mehmet abi aramıza hoşgeldin..keyifli paylaşımlar Benim emekliliğe 6 yıl kaldı...Benim hayalimde şöyle deniz kenarı bi yere kapağı atıp,Ufak bir tekne... ...Hayali bile güzel
6 yil dediğiniz neki. Yıllar göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor.Bir bakmışsın emeklilik gelmiş...Hayallerinizin gerçekleşmesi dileğiyle.. ''Hoşgeldin''ler için arkadaşlara teşekkürler.