- Şehir
- izmir
- Favori Kamış
- olta
Öncelikle herkese merhaba demek isterim.
Hiç alakam olmadığı,etinden asla haz etmediğim(bir kaçı hariç)ve kebabı en güzel balığa tercih ettiğim halde nasıl olduysa şu an buradayım
Hafta sonu,ömrümün -şu bir haftası hariç-deniz kıyısının bu kadar zevkli olduğunu bilmezdim ta ki,3 ytl lik bir misina tırnak büyüklüğünde bir ekmek parçası ve adını sonradan öğrendiğim ''karagöz''adlı balığı tutana dek.
Bir hafta içerisinde,tüm olta makinalarını öğrenerek,kamış çeşitlerini arayıp tarayarak geçirdiğim zaman ve balık cinslerini öğrenme çabamı saymazsak epey heyecanlıyım diyebilirim.
Sanırım artık potansiyel bir oltacı yahut balıkçı sayılırım.Gerçi,''kaşıkla balık tutmak''lafını ilk okuduğum an ''acaba,çay kaşığımı''diye düşünecek kadar bu kanuda cahil olduğumu da söylemek isterim.
İki adet olta makinası sipariş ettim,bugün yarın elimde olacak(biri hediye diğeri kendime) ilk önce onları sizinle paylaşmak ve fikirlerinizi almak isterim.
Sizlerden ricam bu iki makinaya uygun mümkünse hassas aksiyonlu kamış önerilerinizi almaktır.
Şimdiden teşekkürler...