dostlara selam olsun nerede görülmüştür ve ne zaman yüce bir kişinin , dikenli yolları bırakıpta gül bahçelerini seçtiği? yarınlardan koparıp almalıdır ,mutluluğu insan. şu yaşamda en kolay iştir ölmek. asıl güç olan yepyeni bir yaşama başlamak. V.MAYAKOVSKİ Evet yeni bir yaşam yeni dostluklar için öncelikle herkese merhaba Ben mustafa gerçi senelerdir ismimi unuttum herkes anti, diye diye dostlar ben 32 yaşındayım İstanbulluyum tasarım ve programcılıkla ugraşıyorum geri kalan zamanlarımı sadece deniz tutkuma ayırıyorum normalde işim geregi devamlı haşır neşir oldugum halde netle forum sitelerine girip yazmayı sevmem ama bilmiyorum denizin büyülü atmosferine kapılıp bende burada yazılarımla sizlerle olmak istedim çok teşekkür ediyorum şimdiden herkese son söz Dedemden ögrendiğim gibi ; Attım agzına gitti bogazına Siftahı benden Bereketi Allah tan
Aramıza hoş geldiniz imza ayarlarınıza isim yaş ve nereden katıldığınızı yazarmısınız. http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature