Değerli dostlarım merhaba! Deniz ve balık ile ilgili bende bu sitede sizlerle paylaşımda bulunmak istiyorum. Hepinize iyi günler dilerim..... Genel olarak, detaylarıyla Deniz ve olta balıkçılığı konusunda bilgilerimi aktaracağım. Sevgiler......
Teşekkürler Hafta sonu itibariyle Lüferler sarıkanat denecek kadar ufaktı. ve seyrek geliyordu deniz suyunun dun ve bugunden itibaren soğumasıyla beraber zannederim artık palamut ve torik aşağı doğru yürümeye başlayacaktır. Lüfer ise karadenızden aşağı doğru 2 kanat halinde yürümüştür. ve 1-2 kanadı daha yukarıda inmemiştir. yine yakınlarda 1-2 hafta içerisinde çok avlanacaktır diye umuyorum. Yem olarak ta artık zargana ve istavrit değil herhalde uzun oltanın arkasında Çinekop ve sarıkanat kullanırız. Av yerim genelde Sarayburnu çakar-boru nun üstü çakar meyilli. Kısacası marmara denizinin her tarafı diyelim. sevgiler
slm evet kısmet olursa haftaya İstanbul da bir Lüfer avına gitmeyi düşünüyorum kum gibi kaynıyor diyorlar doğru mu?
Valla avlayan çok ama kum gibi mi dersen, pek kum gibi diyemem. En azından eskiye nazaran, kesinlikle değil.
Aliço,dostum hoş geldin. Senide burada görmekten çok memnun oldum. Arkadaşlar,Aliço iyi bir dostumdur.Sitemize bir ivme getireceğinden kesinlikle eminim. sizlere kısaca Arkadaşımı tanıtmaya çalışayım. Aliço bu işi babasından değil,dedesinden öğrenmiş üçüncü küşak bir amatör balıkçı,bir deniz aşğıdır. O kendisine sorarsanız boğazın balıkçısı der ama bana sorarsanız o boğazın değil,marmaradaki balıkların efendisidir. Tekrar hoş geldin dostum.
İbrahim abi bu kadar şey söylüyorsa, boşa söylemiyordur. Şayet gelmek isterseniz, sizi de bir dahaki organizasyonda aramızda görmek isteriz. Yeni bir şeyler de kaparız belki sizden.
memnunıyetle geleceğim tabiiki. daha tanışmadığım o kadar çok arkadaş varki. 3000 kişilik bir grup ve arkasından 10000 kişilik bir grup daha. çok mutlu oldum gerşekten sağolunuz...
Ali Bey hoşgeldiniz. Bilgi ve tecrübelerinizden sıkça faydalanacağımız şimdiden belli oldu. Keyifli avlar dilerim