Toplu Cevap; Aramıza hoşgeldiniz. Sevgiler ALİCO Ali–36-İstanbul- A Rh+ Talip bey hoşgeldiniz Murat Kocaeli 1969 BORSACI Aramıza hoş geldiniz 10.02.1978 BARIŞ Hoş geldiniz. Keyifli paylaşımlar... Mehmet Küçükosmanoğlu, 1974, O Rh + Adana / İskenderun / Gaziantep Talip Bey aramıza hoş geldin, keyifli paylaşımlar. SEDAT ÇORLU/TEKİRDAĞ 31.05.1958 A Rh (+) Talip ağabey aramıza hoş geldin nice keyifli paylaşımlara inş Murat ÇETİN (mca) Kocaeli (öğrenci) Hoş geldin arkadaşım. Safaköyden buraya (Yeşilköy) avlanmaya gelen çok arkadaş var, senide beklerim. Bir gün beraber avlanırız inşallah. İbrahim - 1954 Yeşilköy/İSTANBUL Aramıza hoş geldiniz... BÜLENT ERDİK 1975 A RH+ Aramıza hoş geldiniz Ömer 11.09.1990 0RH(+) Aramıza Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar... TR16HUNTER H.Cahit ÇİÇEK A rh + 1966 - B U R S A Sevgili ağbilerim sevgili kardeşlerim; Hepinize birden hoşbulduk diyorum. Bu sıcak karşılama ve iyi dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Umarım birlikte güzel şeylere tanık oluruz. Dolayısı ile hepinize rast gelsin diyor, sağlık, sıhat ve esenlikler diliyorum.
Hoşgeldiniz... Talip Kardeş ; Öncelikle Aramıza ve Ailemize Hoş Geldin. Araştırdığın ve aradığın konular ile tüm can dostları burada bulacağından eminim. Keyifli ve zevkli paylaşımlar.
Evvela tekrar hoşgeldin diyen arkadaşlara hoşbulduk diyorum... İbrahim ağabey; bu ayastafanos'un bildiğim Beğendik köyü ile bir bağlantısı varmıdır? Ayrıca Yeşilköye iki kez yakın zamanda gelmeme rağmen Emre kardeşimin tarif ettiği alana yani son durak minibüslerine yakın olan o kayalığa arabamı götüremedim çok karışık her sokak girilmez levhaları ile dolu yine de bir gün gelmek isterim inşallah birlikte balık tutarız selamlar.