arkadaşlar merhaba ben siteye yeni üye oldum balıkcılık yani av tecrübem eskiye dayanır mesajlarınızı çok beğendim herkes bu işi spor olarak yapmaya çalışıyor ve bende öyle yapıyorum bu işi katliyama çeviren arkadaşları da burdan kınıyorum böyle yapmaya devam ederseler bizim yaptığımız amatör ruhlu spor faliyetimizi de yavaş yavaş bitirirler bunun içinde bu şekilde davranan arkadaşları uyaralım mesela olup olmadık yerlere ağ atanları tırıvırı denen malzemeyi kullananları işte suyun içinde dinamit ve ya bilumum patlayan malzemeleri kullananları ve buna benzer zarar veren tüm malzemeleri kullanmayalım kullananları tekrar tekrar uyaralım bunun bir spor olduğunu anlatalım lütfen çok küçük olan ne tür olursa olsun balıkları tekrar suya bırakalım çünkü bu spor bize ve bizden sonra gelecek nesilede kalsın yıllar önce tuttuğumuz sazanlar o koca koca olanlar var ya artık tutanınız varmı yok niye biliyormusunuz çünkü biz büyümelerine izin vermedik önümüze geleni sepete attık bunun herkese sabırlı olun büyük tutun derim . tüm balık severler ve avcılara teşekkür ederim herkese iri balık tutma dileği ile rasgele ...
HOŞ GELDİN Çok güzel bir giriş yaptığını söylemek isterimki böyle düşünen bütün dostlarımıza BALIKAVI AİLESİ OLARAK kapımız soNUNA KADAR AÇIK..... HOŞ GELDİN NOT:imza ayarlarını yapabilirmisin (adınız ve yaşınızı yazmanız yeterli)
aramıza hoşgeldin murat abi keşke o dediğini yapanlar zamanında böyle olacağını bilselerdide yapmasalardı inşallah bundan sonra bu tür şeyler azalır ve son bulur sevgiler saygılar güzel vakit geçirmen dileği ile rastgelsin
İyi dileklerinle birlikte sitemize hoş geldin MMurat.Burada hepimizin amacı senin amacınla aynı.Birlikte mücadele edeceğiz.Rastgelsin.Saygılar.
Üstad selam; Aramıza hoşgeldin. Benim yaşım ileride olsa nelerini gördüm anlatamam. Onlara amatör balıkçı denilmez. SEn çok güzel anlatmışsın. Ağzına sağlık.