Herkeze selam. siteye yeni kayıt olduktan sonra değişikliğe uğraması sonucu ikinci defa kayıt oluyorum. Aranıza katılmaktan ilk seferinde olduğu gibi çok mutluyum. Sevgiler , saygılar.
aramıza tekrar hoşgeldin alex... biz de seni yeniden görmekten mutluyuz.. herkes geliyor artık, yavaş yavaş toplandık sayılır..
ALEX;hoş geldin aramıza, seni yeniden görmek çok güzel yanlız senden bir ricam olacak kendini birazdaha anlatırsan ne iş yapıyorsun,kaç yaşındasın gibi , seni daha çok tanımış oluruz
Alex ailemize bir kardeşimizin daha katılmasına sevindim hoş geldin umarım tabirimi hoş karşılarsın çünkü ben sitedeki tüm arkadaşlarımızı bir aile ortamında ve abi kardeş ilişkisi içinde değerlendiriyorum tekrar hoş geldin
Arkadaşlar ben İzmirin Ödemiş ilçesinden katılıyorum. Serbest Avukatlık yapıyorum. Mümkün oldukça kendime boş vakit yaratıp balığa gidiyorum. Biz burada krater göl olan Gölcük'te avlanıyoruz. Ne avladımız ise sazan ve tatlı suların devi Yayın. hepinize rastgele
Tam üye olup sizleri tanımaya başlarken sanıyorum sitede bir sorun oluştu.Ancak herkesi tekrar burada görmek mutluluk verici.