Merhaba, Pek zamanım olmasa da, zıpkın ve olta ile balık avcılığına meraklıyım. Özellikle zıpkın avcılığı hoşuma gidiyor. Ama her zaman uygun olmadığı için olta ile de balık tutarım. Madem böyle bir bölüm açılmış, yazmak istedim. Saygı ve sevgilerimle
Aha, bu bizim Mert ARSLAN mı acaba? yoksa isim benzerliği mi? Eğer bizim Mert ARSLAN ise imzama bakıp "Evet, benim." diyecektir. Foruma hoşgeldiniz. DÜZELTME: Evet, bu bizim Mert ARSLAN... Foruma hoşgeldin dostum, bir tanıdık daha görmek güzel. Yakında bu olta forumunu biz akvaryum manyakları olarak işgal edeceğiz. Saygılarımla...
Hoşbulduk Vallahi tanıdık yüzleri burada görmek gerçekten dediğin gibi hoş. Hele benim gibi foruma yeni üye birisinin görmesi daha da hoş Belki de bu balıkların sadece tadının ve avının güzel olmadığını da gösterebiliriz, ne dersin
Çok iyi olur. Ben zaten zaman zaman akvaryumlarla ilgili şeyler eklemeye çalışıyorum. Nerede? Saygılarımla...
İçten mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Sağolun. Umarım birbirimizden en üst düzeyde faydalanır, bilinçli olta sevdalıları olarak güzel dostluklar kurarız. Saygı ve sevgilerimle
Hoş geldin Mert.Burada zaten kendini hiç yalnız hissetmezsin.Sevgili tolkien sayesinde akvaryum bilgilerimiz oluşmaya başladı.Harika akvaryum görüntülerinden bolca nasipleniyoruz.Bu faydalı hobi konusunda inşallah seninle de paylaşımlarımız olur.Saygılar.
Mert de burada olduğuna göre, bu forumu işgal edip buradaki herkesi akvaryum delisi yapmamız daha kolay olacak demektir. Akvaryum hobisi bağımlılık yaratır ve kuş gribinden daha bulaşıcıdır ama, ben uyarayım da... Mert, Tufan Hocam'a özel ileti gönderdim. Bakalım ne olacak, ben buradaki arkadaşları akvaryum konusunda zehirlemeye zaman zaman devam edeceğim. Bu arada elime bayadır olta da alamadım. Tatilde olmama rağmen çok yoğunum. Belki bu aralar bir sefer düzenlerim buradaki derelere-göllere... Saygılarımla...
Yıllar oldu olta sallamayalı benim de Ama zannedilmesin ki hevesli değilim... Hep zamanın yetersizliğinden böyle oldu. Ancak işte, tatile çıakabildiğim zaman zıpkınımla vakit geçiriyorum Bu arada zıpkınım Yılmazlar marka, profesyonlel işi değil ama işe yarıyor... Sizden daha çok balığa yaklaşmam gerekiyor ve attığımı vurmam şart