Bütün arkadaşlara selamlar, bende aranıza yeni kaltıldım, anlaşılan fazla yabancılık çekmeyeceğim bütün arkadaşlarım burada neredeyse, en son sevgili murat da gelmiş Arkadaşlar adım murat özdemir, istanbulda yaşıyorum 29 yaşındayım, bu hastalığa ne zaman yakalndığımı hatırlamıyorum bile, çocukken aile ile birlikte gidilen tatillerde bile hep elimde basit de olsa bir olta vardı, işin ilginç tarafı bırakın aileyi sülalede bile balıkla ilgilenen bir kişi bile yoktu ben nereden alıştım, nereden geliyor bu merak bilemiyorum, belli bir av bölgem yok İstanbul boğazında olta atılacak neresi varsa hemen hemen hepsinde olta salladım fenerlerden galataya her yerin ayrı bir tadı var venim işin bu yüzden üşenmem gezerim daha doğrusu 1 ay öncesine kadar böyleydi 15 gün önce bende evliler kervanına katılıp özgürlüğüme bir süre veda ettim şimdi kara kara düşünmekteyim nasıl bir dümen çevirip balığa çıkabilirim diye ama sanırım balayı tatilinde bile balığa çıkmış bir insan olarak fazla zorlanacağımı sanmıyorum. şimdilik bu kadar umarım paylaşacaklarımız hem benim için hemde sizler için faydalı olur, Saygılar ve sevgiler.
Murat aramıza hoş geldin umarım bu hastalığın hiç geçmez ve hastalığınla ilgili anılarını bizlerle paylaşırsın tekrar hoş geldin
Hoş geldin Murat Özdemir, Sevgili dostum seni burada görmek ne güzel. İşte İstanbula bir takviye daha. Gerçi evlenmeden önce atıp tutuyordu ama bakalım ne kadar balığa çıkabilecek bu sezon hep beraber göreceğiz
Sevgili Murat aramıza hoşgeldin.Evlediğin için de ayrıca tebrik ederim.Buna cesaret eden ,eşini balıkavı için ikna edecektir merak etme.Ayrıca organizasyonlara eşinide getirirsen seviniriz.Hemde senin için kolaylık olur.Rastgele!!
Murat Kardeşim hoşgeldin, tekrar bir arada olmak ve istanbuldan katılımların olmasını görmek çok güzel...
Arkadaşlar hepinize bu sıcak karşılamadan dolayı çok teşekkür ederim, hoşbulduk yayın hikayesini daha müsait bir zamanda uygun yere yazarım arkadaşlar ama 9-10 sene önce olduğu için fotoğraf yok ügünüm, o zamanlar tuttuğumuz balıkları sadece yiyorduk ölçme, biçme, fotoğraf çekme yoktu yani kalın sağlıcakla
Aramıza hoşgeldiniz. Eşinizide bu siteyle tanıştırırsanız eminim İstanbul'da yapılacak organizasyonlara katılmak isteyecektir.
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz... Dilerim keyifli vakit geçirirsiniz ve paylaşımlarımız daim olur... Sevgiler,