Merhaba

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan murad
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaş
58
Şehir
İSTANBUL
İsim
Murat
Bugün itibariyle siteye üye oldum. Uzun zamandır ilgiyle takip ediyordum forumları. Yaklaşık 5 senedir bırakmıştım bu sevdayı. Ancak dediğim gibi forumlardaki konular o kadar ilgimi çekti, o kadar sık giriş yaptım ki; tekrardan içimdeki uyuyan dev uyanmış oldu. İşin kötü tarafı ise yine forumlarda gördüğüm, incelediğim makina, kamış vs lerdeki yenilikleri ve buna bağlı olarak da alışveriş sitelerinin devamlı müdavimlerinden oldum. Eski emektar takım ve oltalarımı hediye edip kendime yeni düzenekler kurdum. Bunda da tabiiki bilgilerinizden istifade ettim sizin haberiniz olmadan. Dolayısıyla biraz maliyetli oldu. Olsun balık bol olsun da önemli değil. Bu arada İstanbul boğazının ekseriyetle Anadolu tarafında, Marmara denizi Moda-Kartal arasında ara sırada Adalarda avlanırım. Yazın izinlerimde memleketim Beyşehir de (Beyşehir gölü), Apa barajı, manavgat, Alanya, Aksekide avlanırım. Herkese iyi avlar dilerim. Murat Uzer.
 
Hoşgeldiniz o zaman:DEski kulağı kesiklerdensiniz anlaşılan:DEeee şimdi bide takımıda yenilemişsiniz.Raporlarınızı ve bilgilerinizi bekleriz artık mutlaka;)
 
Aramıza hoşgeldiniz siz zaten bu hastalığa zamanında bulaşmışsınız ara vermek kurtulmak demek değil artık raporlarınızı bekliyoruz .:)
 
Aramıza hoşgeldin.
 
Murad aramıza hoşgeldiniz balık hastalığı hiç bir zaman geçmez sen bıraksan o seni bırakmaz büyük balıklı avlarınız olsun rastgele
 
hoşgeldiniz
 
Aileye hoş geldiniz
 
murat abi abi aramıza hoş geldiniz.
 
Back
Yukarı