Çok eski bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu tarayıcıyla sitemizden tam verim alamayabilirsiniz. Daha hızlı, daha güvenli ve verimli kullanım için Google Chrome tarayıcısını kurup kullanabilirsiniz.
hoşgeldin arkadaşım,2 hafta sonra yanındayım inşallah iğneada' da otelde yer ayırttım 3 haftadır hava yüzünden gidemiyorum beklemeye aldırttım. Bakarsın beraber çıkarız (hanım ve oğlan müsade ederse )balığa ama ben de tatlı su balığından anlamam, denizden de az biraz.
Adım Akif Galiba buluşma 1 ay kadar ertelenecek Cemal; Parasını ödediğim İğneada Gündüz Motel Ağustos'a kadar yer yok diyor üç kağıt mı yapıyor- doğru mu bilemem ama başka otele gelipte o parayı yakmaya niyetli değilim doğrusu. Görüşürüz tarih yaklaşınca.