merhaba arkadaslar ben b.çekmeceden emre. trabzonluyum halıyle denız balık çekıo bızı .sıteyı gec buldum sanırım herkese merhaba gorusmek dılegıyle...
Arkadaşım Aramıza hoş geldin imza ayarları yaparsan ve seni daha yakından tanıyabilirsek sanırım dost olabiliriz.. YA SEV YA TERKET... ANLAMADIYSAN DEFOLL.....
Aramıza hoşgeldiniz... 9 kişi okumasına rağmen mesajınıza sadece bir kişiden yanıt gelmiş.. Bunun sebebi ne olabilir acaba??? ....GEL,NE OLURSAN OL GENE GEL....(Hz.Mevlana)
imzaaaaaaaaaaaaa Aramıza hoş geldin imza ayarlarını zı yaparsanız bu sitede kalıcı olursunuz.Hoş vakit geçirmenizi dilerrim.
saolun arkadaslar.. ama bu arada ımza ayarlarından neyı kastettıgınızı anlamıs degılım.ımza ayarlarına gırdım ama tam olarak ne yapmam gerktını anlamadım
sol üstte prafiline gir imza ayarları yazan yere adını yaşını v.s. yaz diğerleri gibi ayrıca hoşgeldin trabzonun neresindensin?
ah aha sende imza derdine takıldın sana kolay gelsin ilk geldiğimde bende boya uraştırmışlardı neyse aramıza hoşgeldin balıkcı dostum...