Şimdi itibariyle, 5 saattir siteyi inceliyorum çok hoşuma gitti sıcak bir yer, özellikle yeni üyelerinize yaptığınız uygulamaya çok güldüm. O duruma düşmemek için 5 dakka daha ayırıp ayarlarımı yaptım. isim: önder yer :İstanbul amaç: eğlenceli vakit geçirmek yeni hobisi :balık tutmayı öğrenmek
aramıza hoşgeldin önder imza ayarlarını yaparsan seni daha yakından tanımış oluruz daim olman dileğiyle
Ben imza ayarı işini bıraktım valla bırakmasam yardımcı olurdum. Hoşgeldin ve sefalar getirdin aramıza.
ben tam 2 ay inceledim siteyi zaten benim üyeliğimle aktivasyonumda okadar sürmüştü.. Bu ara can sıkıntısına arşiv dahil herşeyi okudum ama gene ilk mesajımda beceremedim imza ayarlarını
Yaşım 26 şu an işteyim ve bu ara kafayı balıkla iyice bozdum nette araştırma yaparken de bu siteyi buldum, baktım baya yararlı ve keyifli bir site üye olmaya karar verdim.Dedim ya sabahtan beri inceliyorum siteyi diye takımlara hasta oldum; öğlen arasında yıldırım hızıyla karar verip kadıköye takım almaya gittim, satan dükkanı bulamadım, işe geri döndüm, ama pes etmek yok iftardan önce halledecem...
Hocam sana hazır bir Matbu Evrak yazayım bari madem öyle Imza ayarlarini yaparsak hitapta kusur olmaz. Sol üstte Profiliniz click click Profil Dizinleri - Ayarlar & Opsiyonlar - ve iste can alici nokta Imza Ayarlariniz click click Adiniz (Soyadi olmasada olur) Dogum Tarihiniz, Iliniz, Not; Savciliktan sirkülere uydugunuza dair belge ve vukuatli nüfus kaydi artik istenmiyor.... Hosgeldiniz sefalar getirdiniz.
Söyle Bakalım..... Bu gün sıra benim di... Şimdi sen baştan imza ayarlarını yaptığın için benim sıramıda almış durumdasın bunun bedeli ağır olacak bilesin. Öncelikle siteye girecek ilk imza ayarsız üyeye gerekli uyarıları sen yapacaksın Ancak bu şekilde olur. Anlaştık mı.... Haa bu arada aramıza hoşgeldin... Arkadaşlar bu arkadaşta iş var... Fazla uğraşmayın benim korumam altındadır bilesiniz. O'na göre ayaklarınızı denk alın....
Hoşgeldin aramıza, inanki aklına gelebilecek her türlü bilgiyi fazlasıyla bulabileceksin. Kovan hep dolu olmasıyla
Uyarıları yaparım yapmasına da... sizlerin uyarı yaparken kullandığınız jargonu ben beceremem diye korkarım. Benim siteye ulaşmama o uslub sebep oldu ama "emir demiri kesermiş" napalım denk geldiğim yerde gerekeni yaparım. Not: Takım işi yarına kaldı. İftardan sonra CENGİZ BALIKÇILIK açık değilmiş