Herkeze merhaba arkadaşlar, bir süredir forumunuzu sadece okuyor ve forum hakkında bilgi sahibi olmaya çalışıyordum. (Bir yandan da kıyıdan deniz avcılığı hakkında engin bilgi ve tecrübelerinizide takip ediyordum tabiiki) Ben çok eskilerde çok amatör olarak balık avcılığı hobisiyle ilgilidim. Daha sonra uzun bir süre su altı sporları ile ilgilendim.. (Benim tabirimle tüplü yada tüpsüz dalışlar.) İş hayatının ve mesleğimin stresinden, sıkıntısından kurtulmak için bu aralar tekrar kıyıdan balık avcılığına hobi olarak merak sardım.(Tekne durumları çok zor olduğu için ancak kıyıdan..) Siz ustalardan çok yararlandım ve yararlanmaya devam edeceğime eminim. Yardım ve paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Saygılar.
serdar abi aramıza hoşgeldin aramıza katılmakla çok güzel yapmışsın güzel vakitler geçirmen dileğiyle
Tekrar tesekkurler.. Sevgili dostlar sıcak karsılama icin hepinize ayrı ayrı tesekkur ederim. Sevgiler.
Benda sana katılıyorum şimdiye kadar kimseye hoşgeldin demedim diyordu peki niye tanışalım diye konu açıyor???????????? Yinede hoşgeldin umarım keyif alırsın ve aile ortamından etkilenirsin daim olman dileğiyle.