sitenizi yeni gördüm bende deniz avcısıyım balık olsunda ne olursa olsun avlarım özellikle levrek buldummu affetmem herkese iyi avlar
imzanızda lütfen isminiz, bulunduğunuz yer ve doğum tarihiniz mutlaka olsun böylece üyeler size nasıl hitap edecekleri konusunda fikir sahibi olurlar. soyadı zorunlu değildir. Ayrıca tanışma bölümünde de kendinizi tanıtırsanız çok güzel bir kaynaşma olacaktır.
levrekcibaba hoş geldin sefa geldinde önce bi imza ayarlarını yap seni bi tanıyalım. dimi ama. hitapta kusur işlemeyelim.. ha bide balık olsunda ne olursa lsun deme bence avlanılacak balık var avlanılmayacak balık var dimi ama.
konuyu tanışma bölümüne taşıdım burda kendinizden bahsedersiniz tanımış oluruz.. aramıza hoşgeldiniz...
balık var balık var balıkçı olan avlanılmayacak balıgı tutmaz vurmaz avlamaz dostum benim ne demek istedigim gayet ortada net ve anlaşılır bence
nihat bey aramıza hoş geldiniz. umarım daimi ve kalıcı olursuuz. siz arkadaşların takıldığına bakmayın hepsi iyi cocuklardır. siz de onları tanıdıkca bana hak vereceksinizdir.
teşekkürler zaten balıkçılıkla,sporla,dogayla ugraşan insandan kötü insan çıkmaz herkesin iyi niyetli oldugunu düşünüyorum.