Merhaba kıymetli dostlarım, arkadaşlar. Formunuzun formatıyla pek yakından alakalı olmasamda bir nefes kadar yakın bildiğim aziz dostum Canazor ' un da telkin ve tavsiyesiyle sitenize üye oldum. İnşallah muhabbete geç kalmamışızdır. Sizlere ayak uydurmaya çalışacağım. Selam ve Dua ile...
AKLIMA HATIRALARDAN BİR DÖNEM GELDİ; BİRGÜN SENİNLE KONUŞURKEN RADYOMUZDA DJ OLMA FİKRİNİ SANA SUNMUŞTUM, BEN NE ANLARIM YAHU DJLİKTEN DEMEYE KALMADAN SANA ÖGRETMİŞTİM NASIL OLUNACAGINA DAİR,İNANILMAZ DERECEDE HEYECANLIYDIN.İLK YAYININDA BENİ RESMEN ŞOK ETMİŞTİN,ÇÜNKÜ MÜKEMMELDİN.HELE HELE SABAH ÇALDIGIN SANAT MÜZİĞİ PARÇALARIN BENİ İNANILMAZ RAHATLATIYORDU.(HATIRALAR SARDI DÖRT BİR YANIMI) DOST KAVRAMINI DAVRANIŞLARINLA HİTAPLARINLA SICAKLIGINLA EN İYİ ŞEKİLDE HERZAMAN SERGİLEDİĞİN İÇİN SANA TEŞEKKÜREDERİM ARAMIZA HOŞGELDİN CAN DOSTUM.....
Bil cümle teşekkür ederim hepinize. Evet can dostum olaylar o gün zikrettiğin gibi cereyan etmişti. Sen gideli buralardan Yakar beni hatıralar Sımsıcak bir yorgan gibi Sarar beni hatıralar Unutamam ne yapsam da Ansam da bir anmasam da Gece gündüz her anımda Sorar seni hatıralar A.selçuk
Kemal kardeşim aramıza hoşgeldin. Ne güzel bir şey yahu insanın bu kadar kolay bir şekilde bir sürü ağbey ve kardeşlerinin olması. İyi paylaşımlar dileklerimle.
Aramiza Hoş Geldin. Inşallah Güzel Bir Paylaşimlar Yaşarsin Burda. Farkindamisin Kaç Kişi Mesaj Yazdi Ama Kimse Imza Ayarlarini Yaparmisin Demedi. şansli Adamsin Vesselam...