Herkese Merhaba, Arnavutköy-Bebek arasında avlanırken sizi fotoğraflayan birini görürseniz lütfen hiddetlenmeyin, o kişi büyük olasıkla benim. Siz avlanmayı, ben de sizin bu anlarınızı belgelemeyi seviyorum. Sonuçta bu da bir paylaşım değil mi? Hepimize rastgele
Hosgeldiniz, ne güzel siz de balikcilarin fotograflarini cekiyorsunuz demek ki... Ara sira Izmir- Dikili taraflarina da ugrayin da bosu bosuna kameramizi yanimizda tasimayalim .
Arkadaşlar, Resimleri paylaşmak için biraz teknik gerekiyor. Benim kameram yaklaşık 9 yaşında bir canon. Yani dijital teknolojisine henuz geçiş yapmadım. Dijitalde çekileni hemen görmek bana zevk de vermiyor. Acaba nasıl çıkacak diye beklemenin keyfi kalmıyor sanki. Ama söz, elimdekileri taratıp en kısa sürede foto galerimize ekleyeceğim.
Çekebilirsin bizleri. En güzel kareler bizlerde. Balık avlayan kişilere bakınca ne görüyorsun? Neler hissediyorsun? Ve neden balıkçı fotoğrafı? Böyle bir konuyu seçmiş olman çok güzel. Bizler asla rahatsız olmayız. Hatta destekleriz. Aramıza hoş geldin.