Değerli olta balıkçısı arkadaslarım merhaba demek istiyorum. Siteye iki ile üç ay kadar süre önce üye oldum. Site hakkında bilgiyi değerleri arkadasım Mutlu Bilvar'dan aldım. İzmir 'de ikamet ediyorum. Ancak şimdi işim sebebi ile hafta içi Burdur'un Bucak beldesinde , hafta sonları da işin müsade ettiği ölçüde İzmir de bulunuyorum. Olta balıkçılığına uzun zamandır meraklı olmama rağmen kayde değer balık yada balıklar yakalamamış olmanın derin heyecanını yaşıyorum. Sıklıkla sitede bulunan konuları okuyorum. Balık avı ile ilgili resimlerinize keyifle bakıyorum. Hepinize merhaba demek istedim. __________________ Dinçer Selvi 1970 - İzmir
dselvi olarak görunce bu kesin dincer selvi dedim kimbilir hangi siteden adın aklımda kalmıs kardes sonra işin içinde mutlununda olduğunu görunce buna sasırmadım beraber avlanmıslığımız bile olabilir.burayada hoşgeldin
Hoşgeldin ABİ Abicim hoşgeldin. İnşallah bizim de birbirinden güzel av fotoğraflarımız yer alacak burada. Umutsuzluk yok. Vaktimiz gelmedi henüz.
Sizede merhabalar,hoşgeldiniz. Profil bilgilerinizi yazarsanız seviniriz.Size nasıl hitab edeceğimizi bilebiliriz.Saygısızlık etmeyelim bilmeden diye...
Sıcak karşılama Arkadaşlar bu sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim. Beni çok mutlu ettiniz. Hafta sonuna bir kaldı. Hepimize rast gelsin.