Bu güzel siteyi geç bulduğuma üzüldüm. Neyse sağlık olsun. Siteyi kuranlardan Allah razı olsun. Eskişehir de doğdum büyüdüm. Bornova da çalışıp emekli oldum. Beş yıldır Çanakkale de oturuyorum. Arasıra amatörce avlanıyorum(kıyıdan). Herkese rastgele. Selamlar. Saygılar.
Hayati Bey forumumuza hoşgeldiniz Bizleri bulmuşsunuz ya,geç olsun güç olmasın Keyifli paylaşımlar dilerim...
hayati bey hoşgeldin dogum yerinmi eskişehir,bende bornova dogumluyum memleketim ise bozüyük/bilecik.izmirden(narlıderen)emekli oldum ve şu anda ayvalıktayım buraya yerleştim.1994 ila2001 yılarında keşandaydım ve oralarda avlandım.saroz-meriç-canakkale-gelibolu cıvarları.tekrar hoşgeldin tbrklr
Hayati abi hosgeldin Umarım bu son donemde ki Lüfer kasırgasını kacırmadın ben İstanbu'dan Ezine'ye gelirken feribot beklerken olta atarım diye kockoca takımları getirdim Çanakkale'ye ama o sabah yapmadı mübarek. Yapınca da yapıyor ama bir tanıdık bir gecede tekne yemli ile 80 parca almıs guzel haberlerini ve bizleri ozellikle beni sevindirmeni bekliyoruz Keske orada olabilsem tekrar hosgeldin sefalar getirdin
hayati hocam aramıza hoşgeldiniz ne güzel söylüyorsuz çalıştım ve emekli oldum diye inşalah bu günleri bizde görürüz malum daha çok yolumuz var güzel vakitler geçirmeniz dileği ile