Ben Uygur Gökhan UYGUR İSTANBULDA ikamet ediyorum 10.10.1979 istanbul doğumluyum,Türkiyemizin güzel şehirlerinden biri olan BURSA diyarındanım, özel bir bankada çalışmaktayım balık tutmayı, görmediğim gezmediğim güzellikleri göz dünyama ve ruhuma herzaman sunmak için elimden geleni yapmaktayım, Kimse yokmu derneği üyesiyim elimden geldiği kadar muhtaç konumda olan kardeşlerimin yardımına koşmaya çalışıyorum hobilerim balık tutmak asıl tutkum ise zıpkınla ahtapot avlamak, kaplumbağa aracımla gezmek ve hertürlü gezi avlanma etkinliklerinde ayrılmaz dostum güzel varlığım 1971 1302L Volkswagenimle hareket etmekteyim. Bütün üylere saygı ve sevgilerimi sunar, temennim olan barış dolu bir dünyada herşeyin mutluluklarla sürmesini dilerim.
Bu arada,73 model kaplumbağası olan ve üzerine titreyen bir abim var, kendisi de bu forumda,sanırım özelinizden paylaşacağınız çok şey olacaktır
Cenab-ı mevlamın verdiği güç azim ve tevekkül kadar elimden gelen paylaşabileceğim tüm çalışmalarda yardımcı olmaya çalışacağım. Teşekkürler.
Gökhan Hoşgeldin Umarım bu gelişin, güzel dostlukların da başlangıcı olur. Gönlünden ve hayatından güzellikler eksik olmasın.