Ankara'dan Merhaba Ankarada yaşıyorum ve tüm bu işe gönül vermiş arkadaşlarımla abilerimle tanışmak bana büyük mutluluk verecektir. 1-2 sefer balık tuttum ama balığına diyebiliriz. Temelde hiçbir bilgim yok sadece kulaktan dolma. Olta takımım bile yok ama çok hevesliyim Kızılırmak üzerinde kalecik tarafında 2 kg bıyıklı tuttum 2 yıl önce Yeni ekipman edieneceğim kendime bugunlerde Bu konuda almam gereken olta ve makina konusunda yardım edebilirseniz sevinirim. Bir sürü makina çeşidi var bilyalılar falan var. Çok bilya olması avantajmıdır. Kamışın uzunluğu ne olmalı. çok öğrenecek şeyim var. Ve sanırım av yasağı başlıyacak yakında bu yasakların tarihlerini nerden görebilirim. Yasaklara uymalıyız... Uymassak hiçbirimiz burada yorum yapamayacağız... Cevap veren vermeyen herkese rastgele...
Aramıza hoşgeldin Volkan kardeş,keyifli paylaşımlar dilerim. Sende bu hastalığa yakalananlardan olmuşsun artık.Forumda ihtiyacın olan bütün bilgiler fazlasıyla mevcut,şimdiden kolay gelsin.
volkan kardeşim hoşgeldin keyifli paylaşımlar dilerim.. arkadaşlarımın dediği gibi çok işin var.. özellikle tatlı su daha bir uğraş gerektirir kolay gelsin..sevgiyle kal..
Aramıza hoşgeldiniz, Bende bu foruma katıldığımda çok acemiydim, ama arkadaşlar sağolsunlar hiç çekinmeden herşeylerini paylatştılar ve çok şey öğrendim. Seninde böyle olacağından eminim. Rasetgele
kolaygelsin dostum.bu iş zaten birden anadan doğma olmuyor.3 yaşından beri balık avlarım ama hala öğrenecek çok şey varrastgele