sevgili dostlar adim murat turkeli almanyada yasiyorum ve forumu gordum senede bir kez izine gidiyorum ve balik avlama imknaim oluyor ote yandan orduluyum ve orduda bir cok arkadasim var balikcilikla ilgilenen genelde arkadaslarim denizde olta ve zipkinla avlaniyor ben ise bunlari beceremedigimden :D eski usul babalarimizdan ogrendigimiz yontemlerle yaylalarda alabalik avlamanin tadini cikariyorum umuyorum forumdan yeterince yararlanma sansim olur bu arada bir kac tanede fotograf ekleyebilirim ama nereye eklencegini ve nasil yapilacagini bilmiyorum saygilar sunuyorum buda ilk sorum du yanlis yere acmisim Balik Bulma Aleti Alicam Yardim ================================================================================ almanyadanorduya her sene izine gidince yaylaya cikar kirmizi benekli alabalik yakalariz burda 49 euroya balik bulma laeti var fiyati gayet uygun ama satan adam balikcilikla ilgili olmadigindan fazla yardimci olamadi bu aletler ne kadar kullanisli yayladaki tatli suda tasli sig gollerde ise yararmi ve ozellikle alabalik icin kullanacagim icin soruyorum biliyorsunuzki alabaliklar gollerde kepez denilen yerlere saklanir bu kepezler genelde taslarin altinda oldugu icin bu balik bulucu ne kadar ise yarar emin degilim yardim almak icin buraya uye oldum simdiden herkese tesekkurler