Merhaba abilerim,kardeşlerim.Ben D.bakırlıyım.KKTC YDÜ'de İç Mimarlık okuyorum.Her yaz Gökova'ya gitmeye çalışırım.Kısacası kendimi tanıttım. Bu site ve site üyeleri muhteşem.Öyle muhteşem ki buraya girip yazılanları okuduğumda kendimi deniz kıyısında,denizden gelen hafif tatlı bir meltem eşliğinde,o güzel deniz kokusunu ciğerlerime çekerek balık tutuyormuşum gibi hissediyorum.O kadar hoş ve sıcak bir yer.Herkese tekrar selamlar,sevgi ve saygılarımı iletiyorum.
Aramıza hoş geldin Kerem kardeşim .KKTC de hiç balık avlamaya çalıştın mı? haftasonlarında yada boş zamanında merak ettim.
Abi inanır mısın ben denizi bir adaya girerken bir de çıkarken görüyorum Çok nadir olarak belki durumumuzu ayarlarsak bir bilemedin iki kere yüzmeye gidebiliyorum.Lefkoşa mahrumiyet bölgesidir.Genelde insanlar KKTC'yi tatil yeri olarak görse de ben 2.5 yıldır bir numarasını göremedim.Balık tutmak için çok planlar yapıldı ama gidip kamp kurmak gerekiyordu.Ben haftada maksimum iki gün müsait oluyordum bölümüm gereği.Çok dertliymişim yahu
Özür dileyerek ekleme yapmak istiyorum.Bu sitede bayanlarda var sanırım,dikkatimi çekti.Ben ablalarıma,bayan arkadaşlara ve kız kardeşlerime de selamı,saygıyı eksik etmeyeyim istedim.
Lefkoşa' daysan denizi görmemen normal tabi.Yanlız Lefkoşa da kahvaltıda menemen yemeği özledim çeşit çeşit menemen yaparlardı
kerem hoşgeldin..keyifli paylaşımlar bu arada eğer gökovada balık tutabiliyorsan..gerçek bir avcısın demektir