herkese merhabalar, saygılar selamlar... Ben henüz acemi düzeyinde olta ile avlanmaya çalışan amatör bir avcıyım. işim gereği yaklaşık 10 yıldır internette gezinir dururum ve ilk defa bir foruma üye olmak istedim çünki forumda yazılan yazıların büyük kısmını okudum ve şunu gördümki üye olupta yazılar yazan insanların tamamı aklı başında saygıdeğer ve özellikle balık avı konusunda duyarlı insanlar. amatör balık avından çok bi beklentim olduğundan değil sizlerle birşeyler paylaşılabileceğine inandığım için aranıza katılmak istedim. olta ile avcılık konusunda deneyimlerim oldukça kısıtlı sayılır: askerdeyken gemlikte çapari ile istavrit tutardım gecen sene didmde kefal tuttum epeyce ve bu senede denize gidemiyceğim için tatlısu avcılığına başlamaya çalışıyorum. buralarda sazan varmış (Afyon) sazan avı için sitenizden epey bilgi öğrendim ve bu bilgilerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim İlk tanışma faslını çok uzatmayalım umarım ilerki günlerde sıkı dostluklar kurma imkanımız olur. herkese selamlar ...
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz... Aşağıdaki linkten imza ayarlarınızı da yaparsanız seviniriz... İsim, doğum tarihi, bulunduğunuz şehir ve kan grubu bilgilerinizi yazmanız gerekiyor. Keyifli paylaşımlar, rast gelsin... http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature
Merhaba aramıza hoşgeldiniz çokta güzel bir giriş olmuş İnşallah sizinde güzel paylaşımlarınızla bizlerde birşeyler öğrenir bilgilerimizi çoğaltmış oluruz İyi paylaşımlar rasgele.
simendifer kardes dedim ya bu siteyi çok okudum diye... her yani girene imza ayarları konusunda uyarıda bulunmussunuz bende bunu bildiğimden kayıt olurken herşeyi tam yapmaya çalıstım ama genede uyarıyı aldık sanırım eksiğimi tamamladım ama imza bölümüne bu eksiklerle ilgili başlıklar koyarsanız yeni katılanların ilk aldıkları mesaj uyarı mesajı olmaz. bu arada hoşbulduk teşekkür ederim
Aramıza hosgeldin OSMANLI..İhanetle ilgili mesajın super olmuş.Heleki her ALLAH ın gunu ŞEHİT haberleriyle yüreklerimizin yandığı şu günlerde cuk diye oturmus. Keyifli paylasımlar dilerim..