herkese rastgele ben balık tutamayan bir bahtsızım. ADANA lıyım genellikle bu civarda balığa çıkarım . Haylazlıda bir teknem var . 25 hp yamaha motorlu 4 metrelik bir tekne. o kadar balığa çıkarım bir türlü bir şey tutamam . umarım burada siz dostlardan bir şeyler öğrenebilirimde . kendime olan inancım yerine gelir. RASTGELE
aykut aramıza hoşgeldin sendeki dert bendede vardı taki siteye katılana kadar her nedense tuttuğum istavrit 2 kg ulaştı inşaallah site sanada uğurlu gelir. bilgi dersen burası derya 2 aydır okuyorum bitiremedim. haydi sana rastgele
Hos geldin Hos geldin Aykut umarim bu günü ve yarini burada, Site icerisinde arastirmayla gecirirsen, öbürgün ilk baligini tutarsin Benden sana bir abi tavsiyesi> Denize attigin Oltanin ucuna muhakkak bir Kanca ve yem tak. Faydasini görürsün Rasgele
merhaba www.balıkavı.net üniversitesine hoş geldin umarım sende mezun olursun ama daha ben mezun olalı görmedim saygılarımla
Tutarsın tutarsın. Sitede boş gezen yok. 1 haftada balık tutamasanda tutuş kadar oluyorsun burada hoş geldin