slm herkese...valla bilmiyodum imza olayını şimdi yaptım işte...yardımcı olan arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.... bu arada fotoğraflarda tuttuğum balığa kimileri dalga geçmiş.... su ürünleri yüksek mühendisi olduğumu ve 9 yaşımdan beri bu işi yaptığımı göz önüne alırsak bu kişilere cevap verme gereği bile duymuyorum ne de olsa forum kuralları var sataşmamak üzere... herkese tekrardan merhabalar diyorum...beni de siteye aldığınız için sonsuz teşekkürler...elimden geldiğince paylaşımcı olacağım.
Merhaba Gökhan, aramıza hoşgeldin O fotoğraftaki balığın hikayesini de anlatırsan çok memnun oluruz. Güzel balık.. Ama nasıl yakaladın, neyle yakaladın v.s. bunları dinlemek keyif verici... Sanırım bu bilgilerin eksikliği nedeniyle arkadaşlarımız senin iyi bir atıcı olduğunu düşünmüş olabilirler Artık sen de kusura bakma olur mu ? Tekrar hoşgeldin
Aramıza hoşgeldin Gökhan ........? İmza ayarlarınıza yaşınızıda eklerseniz hitabta kusur olmaz.. Keyifli paylaşımlar dilerim..
Gökhan hoşgeldin kardeşim. Burada sataşma filan ben görmedim şimdiye kadar? belki takılmışlardır sana konuyu bilmiyorum. Ama burada abilerimizi çok dinleriz biz, böyle bir saygı var içimizde. Görür ve seversin sen de yakında Tekrar hoşgeldin... (6.5 kg kofanayı yazıp ta moralimizi bozmayaydın daha iyiydi ama )
Hoşgeldiniz Hoşgeldiniz. Umarım herşey gönlünüzce olur. Bu arada hangi balık? resmini hangi konu başlığı altında gönderdiniz? Malum balıkavı yok ekran başındayız...
küçük turna kardeş selam bende yenimahalleliyim sen takma kafana formdaki resme bir göz at keyfin yerine gelsin
balık avım arkadaşlar imzama yaşım da eklendi herhalde bişi kalmadı... o fotoğrafı da fotoğraflar alt başlığına ekledim...herkese iyi avlar...