Forumumuzda az ya da çok deneyimli arkadaşlarımız var. Ve bu deneyimler forum üyesi arkadaşlarımızın, kullandıkları teknik ve av hikayelerini paylaşmaları ile daha da artmaktadır. Adı üzerinde bir bilgi paylaşım ortamındayız ve hiç kimsenin hiç kimseyi bilgiçlik ile suçlaması mümkün değildir. Ancak yayınlanan bazı raporlarda, aklımızı kurcalayan şüpheler oluştuğunda bunu da açıkça sormaktan çekinmeyiz, ki doğruya ulaşmanın ve iletişimin en sağlıklı yolu budur. Bu arada, bir soruyu çok değişik biçimlerde sorabiliriz, çünkü her birimiz farklı kişilikleriz. Her söz, duymak istediğimiz gibi söylenmeyebilir, bunu da bir kültür zenginliği olarak yorumlayalım. Eğer doğru yolda isek, zaten sorular makul cevaplarını bulacak ve paylaşım gerçek amacına ulaşacaktır. Bu yüzden bilgilerinizi paylaşmak bilgiçlik değil, tam aksine hepimiz için bir zenginlik olacaktır. Unutmayalım, bilgi paylaştıkça değerlidir Saygılar, sevgiler Rastgele
şahin bey merhaba akya avı çok deneyim tecrübe isteyen bir av gerçekten tecrübeniz yoksa bir akyaya tetik sıklması ciiddi riskler getirir. böyle bir balık sizin palet vurma gücünüzün onkatı güçte suyun altına çekebilr tüfeğin misinesini size dolayabilir. balık beni çok güçlü bir şekilde derine doğru çekti fakat yorulduğunda durdu ben o esnada balığı yönlendirerek suyun yüzeyine çıkmayı başardım etrafımda çok döndü bende onla beraber döndüm dikkatimi hiç dağıtmadım soğuk kanlı davrandım balık çok kan kaybetiyordu buda bana bir artı oldu yaklaşık yarım saatlik bir mücadlede balık yorgun düştü ve bna teslim oldu kolay bir av olduğunu söyleyemem .. kesinlikle çok dikkatli deneyimli ve soğuk kanlı olunması çok şart.. teşekkürler.
vay anam vay ben böle bir balıkla suyun içinde karşılaşsam emin olun ki nereye kaçacağımı şaşırırım.bırakın tetik sıkmayı birde esas durşda bekler geçmesinni seyrederdim
Bravo diyorum başkada birşey demiyorum,gelişimimi tamamlamak istediğim noktada bulunuyorsunuz. Çanakkaleye yolum düşerse mutlaka sizinle sohbet şansı yakalamak isterim.Bu arada smyrna'yada katılıyorum. FENOMEN GİBİ YAHU
Müjdat öncelikle tebrik ederim.. İşte aynen bu şekilde yaptıgın av hakkında bilgi verirsen ve tecrübelerini paylasırsan bizleri bu tür kazalara karsı uyandırmakla birlikte avı yaparken ki heyecan ve duygularını bizim de yaşamamızı saglamış olursun. Teşekür ederim..
slm birde bu balıkları yakaldınızda daha sonra ne yaptınız fırınamı verdiniz kaç kişi toplayıpta yediniz
hakan bey dilimin döndüğü kadar yardımcı olmaya çalışıyom bir faydam oluyorsa ne mutlu bana ben teşekkür ederim
ramazan bey sizce kaç kişi yemiş olabiliriz yakaldıktan sonraki ksmı neden merak ettiniz anlmadım genelde insanlar nasıl yakalandığı kısmını merak eder ben fırn faslı nasıl yendi faslı gibi konuları yazmaktan haya ederim çünki yiyemeyen çok insanlar var onlarıda düşünmek lazım.. teşekkürler