hakan hoşgeldin bu lamba söndürme işini hiç düşünmemiştim iyi fikirde sen yinede onu balıkta kullan sana daha yararlı
Aramıza hosgeldin. Hevesli olman cok guzel ama bence en basından cok buyuk beklenti icinde olma.Yeri gelecek saatlerce bekleyip bos doneceksin.Ama onemli olan bundan da buyuk keyif almayı basarabilmen.BALIK TUTMAK BİR HOBİ DEGİL,BİR YASAM BİCİMİDİR..Her anından zevk al.Ben dun aksam saganak yagmurun altında giydim yagmurlugu ve 4 saat kalamar icin salladım kamısı.Sonuc da 3 tane kacırdım ve eve bos dondum.Ama yinede huzurlu yattım.İyi paylasımlar dilerim
öncelikle şunu yap balık avlamaya niyetin olan yerler hakkın forumda araştırma yap. Senin yakınında yapılmış olan avlara ilişkin başlıkları arattır. O bölgede hangi takımla hangi balık yakalanıyor senin özellikle istdiğin bir balık varmı bunu belirle. sonra sitede obölgede yada o balık türünde av yapan veya yapmış olan kişileri bul (mesela yazdıkları mesajlardan) ve onalar özel mesaj at ben ne yapayım hangi yem hangi takım ne zaman gideyim birlikte gidelimmi falan filan ancak böyle öğrenilir bu iş. tecrübeliden yardım alacaksın illaki. hoşgeldin bu arada
hakan aramıza hoşgeldin sen en önemli olan işi yapmışsın zaten kendini tamamen sezona hazırlaman dan bahsediyorum inşallah güzel balıklar yakalaman dileği ile rastgele