selamlar arkadaşlar abiler ablalar ustalar ve benim gibiler aranıza yeni katıldım tabi kabul ederseniz herkese selamlar ve saygılar
teşekkürler abiler teşekkürler müjdat,mehmet,osman ve turgay abilerim hoşbulduk hepinizi sizlerin ve sizin gibilerin tecrübelerini paylaşmak gurur verici olacak öncelikle saygı sonra sevgilerimle...
Ben de hoşgeldin diyeyim de bir dahaki teşekküründe ablalarını unutma Hoşgeldin Gökhan kardeş, keyifli paylaşımlar dilerim.
olur mu müjdat abi olurmu müjdat abi paylaşım tamamda tecrübede bi yere kadar seninde balıktan olmasada hayattan bize öğreteceğin şeyler olur önemli olan paylaşmak bu arada desene balıkçılığı beraber öğrenicez arkadaşlarımızdan
Evet bana öğrettilerde sen kaldın du bakam hele bana bi öğretsinlerde Haa bide sitemizin Delisi var şimdi işleri yoğun heralde ama gelir birazdan ADI Can'dır (Canazor) oda sitenin Delisidir
onunlada yarın artık can la yada can abi ilede artık yarın taşırız birazdan işe gitmem gerekecek bu vardiya beni öldürecek galiba en sonunda
ne türkçe ne imla evt abi aceleden hiç farkına varmamışım kusuruma bakmasın kimse tanışmak nerde taşımak nerde resmen türkçe off yani(kitapçılıkta varya ) artık ben işe gitmek zorundayım herkese iyi sohbet ve paylaşımlar avdakilere rastgele gideceklere sabırlar