Merhabalar Ben Burhan.12 eylül 1980 Bolu Doğumluyum.Tamda İhtilal Günü Doğumuşum İstanbul Bilecik Bursa Olmak Üzere Bir Çok İlde Ekmek Peşinde Koşturdum.Mesleğim Fotoğraf Grafik Tasarım Ve Müzik Ses Kayıt Sistemleri Üzerine.Aşçı Çıkmayan Bir Benim Boludan Napalım Kısmet.Avcılık Dede den Kalma Bir Merak.Eski Çiftelerle Başlayan Macera Balıkçılığa Yoğunlaşınca Balık Tutma Kanıma İşledi.Şu an Ankara Sincan 12.cadde de Fotoğrafçıda Şube Sorumlusu Olarak Çalışıyorum.Ve Yaz Dönemi İşler Baya Yoğun.Hafta Sonları Av Organizasyonlarına Katılamıyorum Yaz Aylarında.Hafta İçi İzinli Oluyorum.Uzun Süredir Ava Gidemedim.Gidenlere İmrenerek Rastgele Dİyorum.Sevgilerimle...
hoşgeldin.seninle aynı dertten çekiyoruz.bende askerlikten dolayı epeydir balığa gidemedim. sitede hevesimizi almaya çalışıyoz..
Ailemize hosgeldiniz Burhan Bey. Anilarinizla, bizlerle paylastiklarinizlada amator olta balikciligini yasayabilir, firsat buldugunuzda ise bizlere yasatabilirsiniz. Keyifli paylasimlarda, sicak muhabbetinizle bulusmak dilegiyle,simdilik hoscakalin...
Burhan Kardeş; Aramıza ve Ailemize hoş geldin. Umarım araştırdığınız ve aradığınız tüm konular ile can dostları burada bulabilirsin. Keyifli Paylaşımlar.