Tam bir balık avlama hastası olarak arkadaşı M. Pekmezcinin tavsiyesiyle bu siteyi gördüm sohbetlerin seviyeli ve dostça olması hoşuma gitti.Kısacası ben geldim not: Nacizane iyi bir avcıyımdır. Mehmet Pekmezci ile aynı teknede balık avlayan ve o sinekleri avladığı sırada çupraları çeken kişiyim.
Hoş geldin Hasan Aramıza katılmana sevindim Yeni bir dost kazandırdığı için sevgili Mehmet' e teşekkürler
Öncelikle Arkadaşıma "Hoş Geldin" Diyorumm Bu arada Mehmet Kardeş..! Bayağı oldu yolladığın üyeler. Bir ara uğrada primini verek arkadaş
Bir hoş geldin de benden olsun Hasan'a. Bakalım o çiftliğe almazlarsa seni ne yapacaksın? Şaka şaka... Heryerde herzaman enfazla balığı tutan insan Hasan. Şansın her daim böyle olsun........ Namık pirim olarak ne veriyorsunuz? Ona göre daha gelmek isteyen çok insan var
Bolbol masraf, Yaz-Kış göçebe hayatı, İçine düşülesi dereler, Sivrisinek saldırıları, Batan iğneler, keskin misinalar, Haşerat peşinde koşuşturmaca, Balık kokusu çıkmayan bir araba, Bol sitemli hanım dır-dırı Ama yanında en güçlü Afrodizyak, kendi tuttuğun balık (Sirküler harici yan etki yapabilir) Daha ne olsun kardeş..