ben bu foruma yeni katılanlardanım.gerçek amatör balıkçılarla tanışmak doğaya ve yaşama saygılı ruha sahip insanlarla hayatı ve güzellikleri paylaşmak istiyorum.
ahmet bey,imza avantarınıza doğum tarihinizide yazarsanız size hitapta bir kusur işlemeyelim. kesikköprünün neresine gittiniz durum neydi....
Ülkemizin tüm şehirleri güzeldir.Lakin; İzmir'im şuan en güzel günlerini yaşıyor. Bir başkadır Eylülde İzmir'im. Eeee tabii bunun yanında balıklarda artık tam kıvamına giriyor...
size fatih abi desem sorun olmaz sanırım büyük camilideydik ama pek tat vermeyince kum ocaklarına geçtik.orada 30 ayakın turna aldık ama sadece 3 tanesi 40 cm üzeri olduğu için diğerlerini doğaya iade ettik 1977 ankara
öncelikle bu güzel davranışınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum ahmetciğim, kumocakları derken,şu kesikköprü ile kapulukaya arasındaki kızılırmak yatağındaki kumocaklarımııı
karakeçili ye gelmeden tadım çekirdek fabrikası var.onun karşısından ofisin sağ tarafından giden yoldan gidiyorsun ilerden sol taraftan ırmağa iniyorsun 3-4 atmada küçücük turnalar hemen yapışıyor ama çok yosun var
anladım,ahmetciğim 5 yıl önce bir kez gittik oraya,büyük balık alamamıştık. siz oraya kesikköprüden mi geçtiniz.