Herkeze merhabalar, Siteye yeni üye oldum Cihangir Abinin önerisi ile bir tanışma mesajı atmak istedim.Bendeki balık sevdası çok küçük yaşlarda dayımın beni hafta sonları tekneyle balığa giderken yanında götürmesiyle başladı.Daha sonra biraz serpilip elimiz olta tutmaya başlayınca bizim körfezdeki ısparoz denemeleriyle piştim sayılır.Şimdide imkan buldukça çeşme Ildırı Karaburun Seferihisar Çeşmealtı açıklarında Mercan kovalamaya başladım.Bunun yanında zıpkın ile amatör avcılık yapıyorum.Yalnız son zamanlarda arkadaş çevremin balık avcılığı ile bir ilgisi olmadığından ava gitmekte zorlanıyorum balık avcılığının ekip işi olduğunu an azından 2-3 kişiyle yapılırsa daha zevkli ve güzel zaman geçirileceğini düşünüyorum.Yapacağınız organizasyonlara katılmak isterim şimdiden ilgi ve alakanız için çok teşekkür edrim. Saygılarımla bol şans rastgele..
Hem adaşım, hem hemşehrim Cihangir kardeşim. Aramıza hoşgeldin. Şansın daima bol, hevesin sonsuz olsun.. Her zaman yanındayız.. Bu pazar yüz yüze tanışmak üzere. Rastgelsin..
Tşk Tüm arkadaşlara ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederim. Sanıyorum smena arkadaşımızın dediği gibi bana çüçük cihangir uygun olacak En kısa zamanda tanışmak üzere sevgiler