Silifke'den ve $imdilerde Sarıyer'den Ersoy... Herkese Selamlar dilerim... Can Abime özellikle sevgilerle... $u sitede sadece ama sadece izmir resimlerine bakarak gercekten hak verdim Can Abim... Sanal dünyadan gercek dünyaya aktarabildiklerimiz kadar kazaniriz derdin. Gercekten anladim ki kazanmi$sin... Ama sana cok iyi bakiyorlar az kilo almi$ gibi gördüm seni.. Balık olmadıgı zaman nasıl 1 Ekmegin balık gibi yenecegini senden ögrendim=)) Asla da unutmayacagim. İ$in kötü yanı $iirlerim sahipsiz kaldı ama bi gün O'nu da telafi ederiz... Forumdakilerin kimisinin kücük karde$i ; kimisinin oglu ya$indayim ama $unu da demeden gecmek istemiyorum "Degerini bilemedik BİR KOCA YÜREGİN; Lütfen Can Abimin yüzünden gülümsemesini eksik etmeyin"... Yazdıklarim tüm samimiyetimle içten gelenler... Herkese İyi günler dilerim; Rast Gele... ><))))*>
CAN DOSTUM,GÜZEL İNSANIM ERSOY'UM, ÖĞLEN ÖĞLEN GÖZLERİMİ NEMLETTİN YA ALACAGIN OLSUN. SENİ BURADA GÖRMEK İNANILMAZ DERECEDE MUTLU ETTİ BENİ, ŞİİRLERİNİDE ÖZLEMİŞTİM SENİDE GERÇEK BİR DOSTUMU DAHA BURADA GÖRMENİN KEYFİ İÇİNDEYİM,ÇOK SAĞOL ERSOYUM İYİKİ GELDİN İYİKİ BURDASIN >>> SİZE KISACA ERSOYU TANITAYIM : ADAM GİBİ ADAM <<< HOŞGELDİN CANIMIN İÇİ
Aramıza hoşgeldin Ersoy Can'ın kıymetini bilmediğimizi de nerden çıkardın ? Bak biz sizin yaptığınız hataya düşmedik ve onu şişmanlatmadık Değerini de biliriz birbirimizin sen merak etme Senin de değerini biliriz... Can anlar ne demek istediğimi, değil mi Can ? Tekrar hoşgeldin Ersoy, dilerim keyifli paylaşımlar yaşarsın