MERHABA ARKADAŞLAR... SİTENİZİN İÇERİĞİ TAM BANA GÖRE... DAHA BAŞARILI OLMANIZ DİLEĞİYLE.. ''CANAZOR'' ABİME SELAMLAR..BENİ TANIMIŞSINDIR UMARIM..TANIMAMAN MÜMKÜN DEĞİL TABİKİDE.. İYİ ÇALIŞMALAR..
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz... Can'a sordum sizi tanımıyormuş Şaka yaptım Keyifli paylaşımlar dilerim ama imza ayarlarınızı yapmanız gerekiyor. Lütfen profilinizden imza ayarlarınızı yaparak, isim, doğum yılı, bulunduğunuz şehir ve kan grubunuzu yazınız Teşekkürler,
Can dostum,güzel insan; Tamda canımın sıkkın oldugu bir anda,senin tanışma mesajını gördüm ,inan çok sevindim Eski ekibimdeki güzel şahısları tekrar yanımda görmekten onur duyuyorum Hoşgeldin,sefalar getirdin kardeşim Selametle...
Bİ ARALAR Bİ SÖZÜM VARDI SANA CAN ABİCİM... SEN NERDEYSEN BEN ORADAYIM... HER YERDE HER KOŞULDA.. SELAMETLE...
Allah razı olsun kardeşim ,senin gibi değerli dostlarımın başımın üzerinde yeri vardır (büyük harflerle yazma bi daha ,gebertirim seni bak )
adamin klavyesi bozuk belki, ne baariyon aksam aksam. allah allaaaaaah can'in can dostu,bizim icin de ayni mertebededir...hosgeldin kardesim...
ALIŞMIŞIM YAW.. Yaw yine kaçtı... Neyse can abi... Bi Ara Msn e gide Muhabbet edelim.... Benim adresimin sende olması lazım... Ortamımı çok özledim gerçekten.. Ne zamandır işlerimden dolayı buralarda yoktum geldim bayağı şeyler olmuş... Neyse Msn de bekliyorum...