Merhaba arkadaslar Namik in yazdigi bir mesaji okudum biraz önce. (3 ay gecikmelide olsa) benimde bir tanisma konusu acmam farz oldu. Ilk zamanlar buna pek dikkat etmemistim acikcasi. Ve farkettimki bende damdan düser gibi gelmisim Evet biran evvel tanisalim artik , sabirsizlanmaya basliyorum
aramıza hoşgeldin bilader,, fakat şu imza ayarlarını yapsan da seni tanısak biraz ... pardon yaaa yapmışsın görmedim umarım sirkülere uygun avlanıyorsundur
37/2 i begenmedim o yüzden uymuyorum. ´Bakalim 38/2 yi begenirsem uyarim Saka tabiki, ama sizin sirküler beni baglamiyor bu arada. Ben kendi sirkülerime uyuyorum
Tanisalim!!! Tanisalim!!! Merhaba Ercan Bey ! Aramiza hos geldiniz Sizi söyle yakindan bi tanisak nasil olur? Ayakkabi numaranizi biliyoruz Diger ölcülerinizide yazmayi unutmayin Yoksa Siteye üye olmanizin sebebiyeti baskami? Satilacak Botunuz, Motorunuz mu var ??? Yoksa Bregenz'den Köln'e 800 km yol gelip 200 kg balik yakaladiginizimi itiraf edeceksiniz? Ercan, gecte olsa tanistigimiza memnun oldum Hos geldin Not: Bizim burada ZANDER (Sudak) mevsimi bir Haziranda acildi haberin olsun
Senin tanınacak birşeyin kalmadı artık... Biraz zor olacak şimdi atıp tutman ya hadi bakalım nasıl tanıtacan bize kendini...
Kardeş biz seninle BODRUM'da tanışmamışmıydık. Sizi Karagözüm biryelerden ısırıyor.... Çıkartacam da ama nerdennnn....
Bunlar benim ayakkabi numarama kadar biliyor yawwww Hele bazilari birlikte tatil yaptik diye bir iddea bile atmislar ortaya Ben degilimdir o , kesin karistiriyorsun Mürsel, bey ben bir otobüs adam ayarladim. Hersey hazir yola cikicaz, insallah vaad ettigin 200 kilo baligi yakalariz. Kururutur ömür boyu yeriz
200 Kilo'nun lafimi olur? Geeeelll Kardesim Geeellll Istersen iki Otobüs dolusu olsun, daha iyi olur Burada pek gecinemedigimiz baska bir Sehir var! Gideriz onlarin 500kg Baligini tutariz, ondan sonra bir güzel kokuturuz pardon yani kuruturuz yeriz
Lütfen imza ayarlarımızı yapalım. Kusura bakma Ercan abi ağız alışkanlığı oldu her tanışma konusu açana söylemek Hoşgeldin.
seni artık yakında ntanıyoruzda şimdi almayadan bize bu gerekli olan yani sitede üyelük kabulu için gereken kağıtları toplaman gerekiyor... nüfus kağıdı örneği avcı belgesi botun teknen varmı 200 kilo balık yakalama izni V.S işin şakası bir tarafada abi seni zaten tanıyoruz ama bunu düşündüğün için seni kutluyorum seni yakından tanımak daha güzel...
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Dilerim forumda keyifli vakit geçirirsiniz. Kasım'da İzmir'den gelecek arkadaşlarımızla bir organizasyon yapmayı düşünüyoruz. Şayet Türkiye'de olursanız sizi de bekleriz. Sevgiler,
seni hemen hemen formun her köşesinde gördüm sanıyorum ercan kardeş ama sana hoşgeldin bahanesiyle kendimizi tanıtmış olalım bu güzel sohpetlerin arasına girmiş oluruz