SelamınAleyküm Arkadaşlar. Aranıza Samsun'dan katılıyorum. ßilginin paylaşıldıkça çoğaldığına inanıyorum. İnşallah bizlerde bilgilerimizi arkadaşlarımızla paylaşır ve birbirimize yardımcı oluruz. ßu siteyi yayına sokan yönetici arkadaşlara da teşekkür etmek istiyorum. Haydi Rasgele...
Arkadaşlar hepinize selamlar. İlk defa bir foruma üye oluyorum Acemiyim yani. Balık avında da olduğu gibi Yarın Antalya'da tekne ile balığa çıkmayı düşünüyoruz. Ama tekneyi nereden buluruz onu bilmiyoruz. Bu konuda fikri olan var mı?
Hoşgeldin Özlem,burada çok güzel sohbetlere ortak olacağından eminim.Tecrülerin de mutlaka gelişecektir.Tekne konusuna gelince kaleiçi limanından şansını deneyebilirsin orada günlük tekne kiralanabilirsin. Antalyadan Selamlar..
Sayın Özlem öncelikle aramıza hoş geldiniz Antalya bölgesi için bir şey diyemeyeceğim ama bu sorunuzu tekne ile balık avcılığı bölümünde dile getirirseniz sanırım size yardımcı olacak bir arkadaş çıkacaktır. Saygılarımla
Can'ın Antalya'dan olduğunu ve online olduğunu görünce buradan yazdım. Dediğim gibi ilk defa forumu kullanıyorum Sayın Yakamoz. Uyarı için teşekkürler. Hepinize rastgelsin !
Birşey değil yakında Antalyalılar olarak güzel bir ekip oluşturacağiz.Sizin de dahil olmanızı bekleriz.Ne tür balık avlamak istediğini belirtirsen elimizden geldiğince yardımcı olabiliriz. Selamlar
Sayın Özlem sakın yanlış anlamayın anlatmak istediğim uyarı amaçlı değil sizin daha sağlıklı ve çabuk cevap almanızı sağlamak içindi Tekrar hoş geldiniz saygılarımla
guvhan ; ARAMIZA HOŞ GELDİN...herşey dilediğin gibi olmasını dilerim .. ÖZLEM HANIM;hoş geldiniz ama öncelikle tanışma bölümüne sizi tanımamız için GUVHAN arkadaşımız gibi kendinizle ilğili konu acarsanız çok seviniriz..