Mersin Atatürk Parkı - Rezalet!

Konu, 'Genel Konular' kısmında bturkay tarafından paylaşıldı.

1. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tİ ye almak demiş, hak demişsiniz.;)

"Güzel bakan, güzel görür.
    Güzel gören, güzel düşünür.
    Güzel düşünen, hayatından lezzet alır."

Selamlar M Y kardeşim.

2. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    ya abi bırakalım edebiyatı , güzel müzel ... sizin yaklaşımınızdır konu , illa polyana mı olalım ? ne yani , size bakıp 'aaa, bakın abimiz ne güzel dalga geçti' felan mı diyelim ?
    ortada güzel bişey yok sayın abicim kendimizi kandırmayalım . size burdan nasıl göründüğünüzü anlattım , siz hala benim bakış açımdan bahsediyorsunuz .
    ben kötü bakıyorum ve size o yüzden bunları söyledim değil mi? aslında o bahsettiklerimin sizinle alakası yok...
    anlaşıldı abi , siz kabul etmeyeceksiniz , daha uzatmanın gereği yok , bırakalım bu muhabbeti ...
    Adım Mustafa soyadım Yılmaz. ... Ne oldu? Ne öğrendiniz ? Ne farketti ?
    Mahmut olsa daha mı iyiydi ? Muzaffer olsaydı ne yazardı ? İsmimi niye bu kadar çok merak ettin onu anlamadım...

3. bayali

bayali ali bayram

Ve yine klasik hastalığımız nüksetti.
    Ne konuştuğumuzu unutup nasıl konuştuğumuzu tartışırken Atatürk Parkı pisliğiyle başbaşa kaldı.

4. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    haklısın arkadaşım , bu konuda üzgünüm ...

5. SedatMert

SedatMert Sedat

En İyi Avı:
    O balığın hala peşindeyim.
    Arkadaşlar, bakıyorum konuyu nerelere taşımışsınız.

Arkadaşımız Atatürk Parkı'nın pisliğinden bahsetmiş, bu arada da kendi yaptığı bir yanlışlığı da yazmış. Ve sonra yaptığı bu yanlışlığı da kabul etmiş. Atatürk Parkı'nın rezaleti bir kenara itilmiş, önce arkadaşımızın yaptığı hata üzerinde yoğunlaşma olmuş, daha sonra da konu karşılıklı atışma şekline sokulmuş.:mad:

Arkadaşlar birbirimizi kırmakla biryere varamayız. Bu forumda atışmaktan çok daha önemli olan dost kazanmak yoluna gidin. Burada kurulmuş dostluktan daha değerli birşey olmadığını sizlere söylemek isterim. Ben bu yaşımda bu forum sayesinde çok güzel insanlarla dostluklar kurdum. Daha geçen gün Balli arkadaşımızın İstanbul'a göndermiş olduğu semaverden çay içtim. Belki yarın Mersin'e geldiğimde Mersinli arkadaşlarla da tanışıp balığa gideceğim. Bu nedenle aranızdaki tatsız tartışmayı kesip, Atatürk Parkı'nın pislikten nasıl korunacağı konusunda bilgi alışverişinde bulunmanızı istesem fazla bir şey istemiş olur muyum?

Hepiniz sağlıcakla kalın.

6. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    ağzına sağlık SedatMert abi.
    balli abi çok saygı duyduğum abimizdir, 33orfoz da çok değerli bir arkadaşımız, ve yine diğer arkadaşlarımız ve yöneticilerimiz de öyle, iyiler.
    ben bu foruma seviyenin üst mertebede olduğunu gördüğüm için kaydoldum
    Bu arada Atatürk parkına geçen hafta geçerken uğradım temiz gördüm, hatta giderayak önümden bir yunus geçti. çekimler yaptım fırsat bulup yükleyebilirsem gönderirim atatürk parkının son halini.
    şöyle bir bardak demli çaya ben de hayır demem
    saygılar, hasan.