Mersin " T " İskele Çok Güzeldi ....

Konu, 'Bölgeler' kısmında 33orfoz tarafından paylaşıldı.

1. TheRasputiN

TheRasputiN Doğu Murat

En İyi Avı:
    Hangi Birini Sayim ?
    Mersine geldiğimde ilk gittiğim yer amatör balıkçılar derneğinin ilerisinde yıkılmış olan eski segi sayarıyının molozlarının olduğu yer :D Her gece orası öyle güzel sargoz yapıyorki ; kimsede gelip demiyor aga siz napıyorsunuz :D. Bloklarda da Levrek çok çıkıyor Oraya gidiyorum canlı yemle avlanmak için. Çok ilginç , Soli de iskelenin yıkıntılarına yakın olan yerdede haddinden fazla levrek dolanıyor.. Gözümle görmesem bende inanmazdım. Ve ilk trofemi marinanın içinde avlamıştım :D yaklaşık 5.5 kg avcı ( yani çıplak diye biliyorum ) Canlı izmarit takıp oynarken deng geldi. Sabah 4 civarı gibi. Aslında neyin nerede çıkacağı belli değiL :D ben mersini bu yüzden seviyoruM.. Her an her yerden bişi çıkabiliyor :D

2. lepricon

lepricon lepricon

Favori Kamış:
    kendi kamışım
    Favori Makine:
    kendi makinam
    En İyi Avı:
    Deniz Turnası 60 cm
    T iskelee hergun gecıyorum ordan arabayla we balıkcıları gordukce ıcım gıdıyor zamanım olmadıgı ıcın gıdemıyorum oraya kısmet olursa bırgun orada sansımı denıyecem smdılık davultpede sansımızı denıyoruz bu arada aksam 9 dan snra burda guzel balık alıyorlarmıs cupra karakulak gibi T iskelede kefal yapıyormu gıden arkadaslar bılgı werırsenız cok sewınırım

3. ronaldo33

ronaldo33 Halil

bugün bende t iskeleye gittim pek birşey yoktu genelde balon geldi 5-10 tane balon tuttum 3 kere kancam koptu pek kalabalık yoktu ama iyiydi gene

4. cobhccob

cobhccob mustafa

T iskelede durumlar nedir? Hafta içi bi 3-4 saatliğine av yapmayı düşünüyorum da. Balık var mı ?

5. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Bugün MİY meydanındaydım. Vuruş alıyordum ama kancaların kötülüğünden olsa gerek yalnızca bi barbun ve adını bilmediğim barbuna benzer bi balık aldım. Geri saldım. Yakın zamanda çupra mırmır alan varmı?

6. cobhccob

cobhccob mustafa

Yeni üye olduğum için cevap atamıyorum öm lere.
    Cumartesi günü viranşehirde 10 tane balon tuttum. Verimsizdi ama çok eğlendim. Tek başımaydım kimsecikler yoktu deniz çok güzeldi. 2 tane yiyebileceğim bişey tutsaydım keyfime diyecek olmazdı :)

7. ercinozkan

ercinozkan erçin

:))

mersinden herkese sevgiler saygılar..mersin hakkında en aktif konu burası olduğu için buraya yazıyorum.ben genellikle karadan çıkarım ava av yerim ise beşiktaş meydanı oluyor.gece 01.00 den sabah 7ye kadar oradayım.inanın bana sabah 7 oldumu balık kesinlikle kesiyor ama gece iri çipuralar ve sargozlar aldığımı biliyorum..bir hafta önce 3 adet iri kınalı sargoz 1 adet iri çipura aldım.aldım..arkadaşlık etmek ve avlanmak isteyen olursa ben oradayım...yem olarak sardalya kullanıyorum :))

8. ercinozkan

ercinozkan erçin

ve yine ben gece 02.sabah 6 arası 4 adet iri kınalı sargoz 2 adet iri çipura aldım.yem tuzlanmış sardalya