zeplin33 , demekki mersinde atçekci varmış. bende dikkat ettim 15 martdan sonra atçekcilerde azalma oldu. şu an kıyıda hiç atçek yapan görmüyorum. birde kefaller çok takip yapıyor beni. şu ana kadarda atçek rapala ile hiç birşey tutamadım. mersinde tutanda görmedim. Galiba bu atçek işi tatlı suda çok iş görüyor. yutubda rapalanın videolarıda hep tatlı suda çekilmiş ve bot üzerindeler özellikle denizde mersin şehir merkezi kıyı şeridi hiç verimli geçmiyor
Merkury33 ; Bu aralar görmemen normal çünkü yazdığım gibi en verimsiz zamanı, kışın göreceksin aç çekcileri bir de sen nezaman gidiyorsun avlanmaya bu da önemli. kışın herkesin bildiği galatasaray meydanında nerdeyse oturacak yer olmuyor hem levrek hem muhabbet geyik çok oluyor. Tutan da var bakanda rastgele.
kışın galatasaray meydanı değlde, biraz ilerisinde kanalizasyon akıyor orası ana baba günü, bayram gibi oluyor kışın. şimdi bir allahın kulunu göremiyorum orada
arkadaşlar mersinde balık tutmak istiyorsanız 9. aydan sonra denemenizi tavsiye ederim. ama şu aralar limonlu deresinin denize aktığı yerde güzel kurtla ğün batımında mırmır alanları görüyorum hepinize resgele
Bu gün akşam Paşatürbesine gideceğim kısmette ne var ne yok. Aslında çok da kısmetli olacağımı sanmıyorum ama beklemekte zor geliyor.