yinede telleri kaldırmamışlar. belki iyi niyetli veya konuya vakıf birisi denk gelmiştir. bizim amacımız öncelikle tellerin kaldırılması sonrasında ise elimizde oltalarla endişelenmeden kapıdan girerek yasak olmayan yerlerde balığımızı avlamak. hatta gerekirse kapıdaki görevlilere kimlik bile bırakabiliriz. böylece ortam daha güvenli de olur.
Benim şu anda Mersin'le bir işim yok ancak günün birinde bir teknem olduğunda Mersin'in limanlarına muhtaç olacağım. Açıkcası ne yapılması gerektiğini bilmiyorum. Bana bir görev verilirse yapmaya hazırım.
Konu hakkında bence direk mahkeme açtırmalıyız aramızda avukat var ise cumhuriyet savcılığına dilekçe verirsek acaba ilgilenirler mi sonuçta kamusal alana müdahale ve insan canına kasıt söz konusu
Yasak değil zaten olamazda fakat marinanın o taşlarına geçiş yolunu çekilen demir parmaklıklar ve dikenli teller insan canına kasıt arz ediyor. Bizim derdimiz o kısmında kaldırılması
Mersinli Üstatlarım ; Malum baharın gelmesiyle artık mersinde beklediğimiz levrek ve çatalkuyruk balıklarının yavaştan kıyılamasını dört gözle bekliyoruz. Şimdiki durumlar nelerdir kıyıdan avcı balık populasyonu nasıldır ? Ben daha çok avlarımı kargıpınarı tarafında gerçekleştiriyorum.Buralarda veya buralara yakın çevrelerde tatlı su ağzılarında ve kayalık bölgelerde ki av raporlarınızı veya haberlerinizi bekliyorum . Mersinliler olarak artık bu yılki sezonumuzu allahın izniyle açalım üstatlar
avrupada balik tutabilmek icin 30 saatik kurs görüyorsun birde 154 euro para sana hangi mevsimde hangi baligi avlayabilecegini hani büyüklüge kardarini geri birakman gerektigi canli yem kullanmaman gerektini ögrenip angel schein yani yetki belgesini almadan baliga cikamiyorsun cikarsan hemen yanina bir görevli yada sivil polis gelip balik tutma ehliyetini soruyorlar yoksa 40 euro ceza bizdede bu sekilde olsa insanlar kücük baliklar geri salmanin neden önemli oldunu bilirler