Öyle bir yasaklama söz konusu değil ve herhangi bir ruhsat yada belge sahibi olmanızı gerektirecek yasal düzenlemede yoktur. Ancak zaman ve türlere ilişkin amatör balıkçılığı kapsayan birtakım sınırlamalar vardır. Bunları ise imza ayarımda belirtmiş olduğum 1/2 No lu Tebliğ yazısının üzerine "tık" layarak yada ana sayfa üzerinden ulaşmanız mümkündür. Aklınıza takılan hususlarda rahatlıkla soru sorabilirsiniz.
merhaba ben yumurtalıktan fatih sanırım balık yok mersinde bu aralar size şu an yumurtalık. karataş ı tavsiye ederim tabi levrek yakalamak isterseniz
Valla mersin son gördüğüm zamanlarda çok boştu... Denizde balık yok sanki '' BALON HARİÇ'' !! Yumurtalık ve karataşa gelebilsemde balık tutsak Organizasyon mu yapsak acaba
merhaba arkadaşlar Mersin'de balığa giden yok mu? Hiç kimse bişey yazmıyor. Nedir acaba son durum ne tarafa gidelim?
balık mı? nerede? Mersin bu yıl olduğu kadar tarihinde bu kadar verimsiz bir mevsim geçirmemiştir sanırım (kıyıdan avlananlar açısından)... Keza geçenyıl bu zamanlar (eylül- ekim dönemi) günlük 2 bazan 3 bazan 4 ama mutlaka boş yok; levrek avladığım yerlerden bir kaç tane ile sınırlı kaldım bu iki aylık süre zarfında... "mevsimler döndü", "su henüz soğumadı", "balık kıyıya yanaşmıyor" laflarının hurafe mi yoksa doğru mu olduğunu ciddi ciddi düşünür hale geldim... Hayırlısı bakalım ne olacak... Herkesin düşlediği avının gerçekleşmesi dileklerimle RASTGELE...
slm arkadaşlar ben tekneyle cıkıorum surekli fakat sız kıyıdan av yerleri soruosunuz sanırım...bu konuda erdemli camlıgı sahılı iyi biryer canlı yemlerle levrek iyi avlarsınız tavsiyem......rasgele................
Atatürk parkından kefal yakalayanları, sokar yakalayanları izledim. Zaten merakımda öyle başladı. Henüz oltam yok, başlarız yakında
MERHABA MERSIN MERHABA Bende forum a yeni üye oldum. moderatör özel mesaj atmama izin vermiyor o yüzden burdan sesleneyim dedim. mersinli arkadaslarla tanışmak isterim. Ayrıca şubat mart nisan genelde hüsranla biter (ben acemiyim ustalara bir şey demem). Bu aylarda büyük balıga sandal ile giden ustalar var karaduvarda özellikle orkinos akya gibi büyük balıklara ve diğer büyükler. Kıyıdan oltayla en çok Karaduvar, Serbest bölge, taşkıran, liman ve orduevi oralarda birde hiç denemedim ama tırtar limanında tutarlar. dün akşam pozcuda kefalleri havada uçuşurken görünce çok şaşırdım, büyük büyüklerdi. bu arada balonlara dikkat ve eniz analarıda gelmeye başladı. iyiavlar
Ben yaz aylarında kızkalesi etrafında çok iyi levrek alıyorum. Öğleden sonra hafif dalgalı ve köpüklü suda iyi atlıyor . Ama Allah var mersin merkezde tutmadım hiç . Tutanı gördüm ama . Mersinde sahilde yürüyüş yaparken at-çek ile levrek yakalandığını , 'T' iskeleden çok güzel kefal alındığını gözlerimle gördüm . T iskele ve marina arası , marina ve viranşehire kadar olan kısımda at-çek yapıldığını gördüm . Levrek ve kefal istersen benim bildiğim buralar .