selam karanbolll, tekeciyi iyi tanıyorumda telefonunu hatırlayamadım o yüzden geç cevap veriyorum. bizim yemci şehmuz var ondan alırsın. Bak Tekenin Kaynağını veriyorum sana mersinde ha gece 2-3 5 istediğin her saatte git al. özelden gönderiyorum sana. Başka kaliteli, güzel yemler isteyen arkadaşlar olursa ayrıca onlarıda gönderirim, tanıştırırım arkadaşlarla. Gidipte mersin de orfoz balikcilik ve av malzemeleri diye bir yerden ölü yemler alıpta kazıklanmayın.
beyler aydıncık tarafında,reklam yapmayayım.es _ _ _ 2 adlı yazlıkarın orada;ahtapottan tutun denizanasına kadar herşey var
Arkadaşlar Mersin'de Mükemmel Balik Tutacak Yerler Var Ama Gittikçe Kirleniyor.zaten Mersin Merkez,susanoğlu,yemiş Kumu,ayaş Ve Bunun Gibi Yerlere Kanalizasyon Vb. Atiklar Akiyo.siz Gelin Aydincik Tarafina Vallaha Ahtapottan Tutun Da Kalkan Baliğini Bile Yemin Ederim Kiyiya 3 Metre Yakinlikta Gördüm.o Kadar Temiz Bir Denizi Yok Mersin'in Vallaha
susanoğluna zaten kanalizasyon akıyor. gecen sene aydıncıkta kirliydi her geçen gün kirklilik artıyor
aydıncığa 25-30 kilometre geride olan bir tatil köyü.gerçekten tertemiz olduğu için agtapottan tutun da denizanasın felan herşey var.eğer oralara tekneyle giderseniz 100 kilodan aşağı getirmezsiniz şaka bi yana orası mersinin yemin ederim ki en temiz sayılı denizlerinden
Ya arkadaşlar kanalizasyon akıyor tamamda ben bakıyorum bira şişesi,soda şişesi,poşet,gazete,sigara izmariti (ki bende atmıştım)ayakkabı,karpuz kabuğu ,çekirdek kabuğu,(ki bende bi dönem yaptım bu s..alaklığı)bunlar sadece görüpte aklımda kalanlar iskelede 2 kişi var etrafı toplayan yerdeki çöpleri toplayan bir abi adını daha öğrenemedim bide emre diye bir arkadaş helal olsun ne pis çer çöp diyolar ne bizmi attık ki biz toplayalım hiç erinmeden başkalarınınçöplerini topluyor bu insanlar helal olsun bazı hayvanlarda aksine ne bulursa salla gitsin denize koskoca deniz kirlenirmi bizim attıklarımızla diye düşünenler he size sesleniyorum birgün gelirde o denize düşmeyin :her attığınız şeyler bi gün döner buldukları yere girer.
Arkadaşlar ben şuanda özel msj atamıyorum merkury33 evet ben sormuştum mail adresi vermişsin mail attım ilgine çok teşekkür ederim ..
teke Hasan kardeşim öçzelden msj atamıyorum senin msj da sadece mail adresi var onada mail attım ama cvp gelmedi şu teke cinin telefonu verecektin