Bende susanoğlu tarafındayım önümüzdceki cumadan pazara kadar. atçek veya yemli av yapabilirmiyim biraz kısr diyorlar ama bilmiyorum sizin fikriniz nedir balık alan varmı ordan? Kapızlı tarafına git diyorlar derenin ağzına at-çek için. Tavsiyeleriniz çok önemli benim için sağlıcakla kalın.
Geçen akşam limandan açıldık saat 9:30 civarı , sabaha karşı 3 e kadar tık yoktu ama o saatten gün doğana kadar adam başı 1,5 kilo kadar tuttuk . Çupra , mırmır ve sargoz çıktı . Yem olarak boru kurdu kullandık . Limandan açılınca karaduvar tarafına yöneldik ve kaptanın söylediğine göre silo nun orda çapa attık . 5-6 kulaç felandı derinlik .
enver_volkan, solinin orda balıkçı ibo var urfalı, esmer bir arkadaş .hep olta atar, balık tutar. gorursen ona takıl. mezitlili balıkçılar genelde saygılıdır susanoğlundan da herzaman verim alınmayabilir. dere ağzıda yine eylülde balık yapar
bugün 04:00-08:00 arası gittim flamingo heykellerinin ordan attım 3 mırmır 2 çipura 1 adet gümüş aldım başka da bir şey yok
İSTANBULDAN MERSİNE GELDİM AMA BURALARIN YABANCISIYIM. UZUN SÜRE BURADA KALACAĞIM. NEREDE NASIL BALIK ÇIKIYOR? VE RESİMLİ ANLATIM OLURSA SEVİNİRİM. HANGİ TAKIM KULLANILIR VE HANGİ BALIKLAR ÇIKAR?