mersinde kıyıdan av

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında enver_volkan tarafından paylaşıldı.

1. BaLıKSıZ oLMaZ

BaLıKSıZ oLMaZ onur

Favori Kamış:
    okuma v-system 10-40 gr 2.40, Cormoran Black Bull LRC 7-28 gr 2.70, Ryobi Komatsu 3.45
    Favori Makine:
    Spro Passion 720 ve 740
    En İyi Avı:
    Orfoz 1200 gr, Levrek 1020 gr, Lüfer 560 gr
    Bende susanoğlu tarafındayım önümüzdceki cumadan pazara kadar. atçek veya yemli av yapabilirmiyim biraz kısr diyorlar ama bilmiyorum sizin fikriniz nedir balık alan varmı ordan? Kapızlı tarafına git diyorlar derenin ağzına at-çek için. Tavsiyeleriniz çok önemli benim için sağlıcakla kalın.

2. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Geçen akşam limandan açıldık saat 9:30 civarı , sabaha karşı 3 e kadar tık yoktu ama o saatten gün doğana kadar adam başı 1,5 kilo kadar tuttuk . Çupra , mırmır ve sargoz çıktı . Yem olarak boru kurdu kullandık .
    Limandan açılınca karaduvar tarafına yöneldik ve kaptanın söylediğine göre silo nun orda çapa attık . 5-6 kulaç felandı derinlik .

3. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    enver_volkan, solinin orda balıkçı ibo var urfalı, esmer bir arkadaş .hep olta atar, balık tutar. gorursen ona takıl. mezitlili balıkçılar genelde saygılıdır
    susanoğlundan da herzaman verim alınmayabilir. dere ağzıda yine eylülde balık yapar

4. omeden

omeden Ümit

bugün 04:00-08:00 arası gittim flamingo heykellerinin ordan attım 3 mırmır 2 çipura 1 adet gümüş aldım başka da bir şey yok

5. sezgincoskun

sezgincoskun

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    LEVREK 4 KG
    İSTANBULDAN MERSİNE GELDİM AMA BURALARIN YABANCISIYIM. UZUN SÜRE BURADA KALACAĞIM. NEREDE NASIL BALIK ÇIKIYOR? VE RESİMLİ ANLATIM OLURSA SEVİNİRİM. HANGİ TAKIM KULLANILIR VE HANGİ BALIKLAR ÇIKAR?