Son Dakika Haberleri Israil Kara Sularina Giren Sahipsiz Popper Iki ülke Arsinda Krize Neden Oldu Kardaktan Sonra Yaşanan En Büyük Deniz Krizi Sayilan Bu Olayda Savaş çikmasi An Meselesi Iki ülke Uçaklari Sortiler Yaparak Savaşa Hazir Olduklarini Belli Ettiler Ne Popper Muş Be
''Geçtiğimiz günlerde İsrail güçlerinin el koyduğu popper sahtenin akıbeti merak konusu.Konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmayan güvenlik bakanı yeni bir kriz daha mı kapıda sorularını beraberinde getirdi. DHA'' ''Senin popper popluya hopluya israil sularına dogru gidiyormuş.. haberler de dinledik.. adamlar jetleri havalandırmış..'' sayende kriz çıkacak.. iyimi???[/QUOTE] :laughing: :laughing: :laughing:
BU SABAH AT ÇEK YAPARKEN BOĞAZDA AHA DEDİM YAKALADIM BALIĞI ÇEK ALLAH ÇEK BİR DE BAKTIM Kİ su üstu popper ÇOĞALMIŞ VAZİYETTE VAY ANASINI DEDİM ARKADAŞ ÜZERİNDE DE NOT VARDI AKİLLİ OL OĞLİMMMMM.DİYE.
üst akıntılar ile italyaya dogru giderse.. yeni bir lesepsiyen popper türü olarak ta kayda geçebilir..
Bu taraflara gelirse limit altı, limit üstü dinlemezler alıkoyarlar.Artık havyarı oluşmuşsa da kısmet, torunlar ölü doğar.Adres ver abi, gönlümüzden kopanı gönderelim, 3'lü kancalar benden.
abi senin popper i new yorka ulasmis, cam sisenin icine koyup geri saldim, ulastigi zaman haber et emi ...
Vallahi Ne Kıymetli Poppermiş Baba Ben Gördüm Senin Çocuğu Pusula Balıkçılıkta Sergiye Çıkarmışlar 20 TL Bu Sefer Sağlam Misina İle At Bari Balık Basarsada Kaçamasın