Mersin'den az balıklı avımız.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mersinli tarafından paylaşıldı.

1. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Biz burda (İstanbul) o kovadaki balıklardan bir tanesi için 10 saat olta sallayabiliriz. Yok yok yok... Bence gayet verimli bir av olmuş.

2. semihyildizcelik

semihyildizcelik semih

Favori Kamış:
    Linea effe
    Favori Makine:
    Okuma Salina
    En İyi Avı:
    10,5 Akya
    Herzaman olduğu gibi yin mersin yine hüsran sanırım

Dünyanın Hiç Bir Yerinden Mersin Balıkçıları Kadar Şanssız Balıkçılar Varmıdır Merak Ediyorum Ama Öğrenmek İstemiyorum.

Mersin Türkiyenin En Uzun Sahil Şeridine Sahip Kentlerinden Biridir Fakat İnsanları Balıkçılığa Bu Kadar Uzak Olmasına Karşın Balık Avcılığına Merak Salan Bütün Güzel Dostlarımız Malesef Sürekli Olarak Balık Alayamamaktan Şikayet Ederler Dikkat Ettiyseniz Mersinden Yayınlanan Avların Büyük Çoğunluğu Ufak Tefek İzmarit Denebilecek Türden Balıklar.

Biz Mersinliler Olarak Bu Durumdan Hiç Memnun Değiliz ve Buradan Tüm Arkadaşlara Sesleniyorum Dünyanın En Güzel Ülkesinde Bol Balıklı Günler Geçirebilmemiz İçin Denizlerimize Sahip Çıkalım!
    - Evet Biz Mersinliler Ulu Önderimizin Sözünde Atıfta Bulunduğu "Mersinliler; Mersine Sahip Çıkın." Sözünü Tutamadık ve Malesef Artık Sadece Babalarımızın Amcalarımızın ve Büyük Abilerimizin Hikayelerinden Tanıyoruz ve Zevkini Alıyoruz Balık Avının Bizlerle Aynı Kaderi Paylaşmamak İçin Lütfen Herkes Tepkisini Göstersin ve Deniz Balığıyla Dolu Tezgahlardan Uzak Dursun Çok Değil En Azından Bir Kaç Ay Bunları Protesto Etsek.
    Belki Bu Katliamlar Bir Son Bulur. Ne Dersiniz?
    Belki Çocuklarımızda Balık Avlayabilir.
    Belki Denizlerimiz Temiz Kalabilir.

Hepimizin Özen Göstermesi Ümidiyle Sağlıklı Bol Balıklı Avlar.

Dostlar...