Arkadaşlar merhaba.Pazar günü cindonun önünde(galatasaray meydanında )saat kaçta buluşuyoruz???Gerçi ben cuma ve cumartesi de oradaydım.
Ben yarın saat:13.00'de oradayım. Diğer arkadaşlardan şimdilik bir ses çıkmadı. Ama ben kesin oradayım.
tekrar merhabalar,dün akşam 4 gibi cindonun karşısındaki meydandaydım,eğer gördüyseniz ailecek gelmiştik biz meydanın sol tarafında...Merak ettiğim dün oltanıza bişey takıldımı?Yaklaşık 2 saat ordaydık ama attıgımız yemleri sürekli geri çektik durduk yem zayiatımız bile olmadı
Merhaba Ali.Öğle saatlerinden akşam 6 ya kadar falan oradaydık.Kadir bey daha da fazla kaldı galiba.Bizim aramızda sadece Kadir bey akşama kadar 3 mırmır avladı.Biz ise ona bakarak biraz daha tecrübelendik
Ali bey merhaba, Süleyman bey ve biz sizin tam ters istikametinizde bulunuyorduk. Balık yönünde gerçektende dün kısırdı. Ancak balık kısmet işi ne zaman olacağı belli olmuyor. Bu hafta sonu tanışmak kısmet olmadı, önümüzdeki haftalarda siz ve diğer arkadaşlarla da tanışma fırsatımız olur inşallah.
Süleyman bey sizinle tanıştığıma gerçekten memnun oldum. Bana bakarak tecrübelendiğini söylemişsin ama iltifat ediyorsun. Ben bu işi daha yeni öğreniyorum. Sadece dün ben biraz şanslıydım galiba.
Arkadaşlar Perşembe oldu sesi soluğu çıkan yok, Cumartesi günü benim izin günüm her türlü plana uyarım.
Kadir Bey, öyle bir mesaj yazmışsınız ki, yeminle imkanım olsa yanıma birkaç arkadaş daha alıp size canı-ı gönülden katılırdım. Umarım sizinle birlikte keyifli, verimli bir ava gidebilecek dostlarımız olur. İmkanları nedeni ile olamasada canınız sağolsun birdahakine kısmet diyelim, değerli av hikayelerinizi zevkle okur, hatta sizinle beraber orada olmuş kadar seviniriz. sağlıcakla kalınız.
Suat bey belki bir gün Mersin veya İstanbul'da birlikte ava çıkarız. Sizde yaşmızşın kısmet diyelim. Kendinize iyi bakın.
arkadaşlar mersinde sahildeki (adnan menderes bulvarı üzerindeki) yat limanının içinde balık yakalama şansımız nedir.? oradan ne tür balıklar çıkıyor bilgisi olan varmı,birde oraya balık için gidersek hangi saatler daha uygun olur...yem olarak ne önerirsiniz... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
Yem olarak kurt kullanırsan bir ihtimal mırmır yada sargoz yakalayabilirsin.Akşam saatleri uygun olur.(17 den sonra.)
peki o bölgede akşam saatlerinde rapala işe yararmı,yada silikon yem kullansam... birde forumda bir yerde yem olarak tavuk göğsü okumuştum,bu mırmır denen balığın tavuk göğsüyle arası nasıl bileniniz varmı... mırmır tavuk göğsüne gelirmi?