izmirde yaşıyorum arkadaşlar.. 38 yaşındayım.... balık avlamaya tesadüfen başladım 10 yıldır avlanıyorum.....hobilerim balık avcılıgı, kara avcılıgı ,köpekler,....meslegim direksiyon ögretmenligi yapıyorum,,,ilk defa bir siteye kaydoldum bundan da büyük zevk aldım .... sitede iki kardeşim var MELİH REİS ,ÜMİT KARACA
hoj geldin büyük üstat bizde seni abimiz gibi görüyoruz her geçen gün senden bir şeyler öğrenmek bizim içn ayrı bir zev k her zaman bir likte olmak dileği ile saygılar......
tektek teşekür ediyorum anlınızdan öpüyorum melih reis'in sayesinde sizlerle ve sitedeki arkadaşlarla tanışma şerefine nail oldum çok güzel oldu
Hoşgeldin MEsut hocam... senden çok şey öğreniyoruz teşekkürler... Ama alındım sana biraz... biz kardeşin değil miyiz hocam, aşkolsun
yoo hepiniz kardeşim siniz ...teşekür ederim herzaman yardımcı olmak için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız
Sağol hocam... Bir tek Ümit'e kardeşim deyince kıskandım Ümit'le atışırız biz biliyorsun hepimiz kardeşiz tabi bilmez miyim... Sevgiler hocam...
Bak sen şu işe , hocanın öz kardeşi benim ama bir sürüde üvey kardeşimiz varmış , şaka bir yana hepinin benim abim ablam kardeşim siniz bazende babam yerine koyduğum insanlar var mesela TOM AMACA ama bir süredir gözükmüyor nedense
hehheheh sen de mi kıskandın reis sen de bizim abimizsin, biliyorsun... bu arada Teoman amca geçen gece sitedeydi... hikayesini yazdı gitti... küstürdük mü acaba TOM AMCAmızı ? Ümitciğim, canım kardeşim sen hiç takılmıyorsun bana bugün, hayırdır ? ama olmazki, senle atışmazsam günüm geçmez benim uzatmayalım arayı ama değil mi
BEN ABİMİ KİMSEYLE PAYLAŞMAM .... ŞENNUR, bir ara mesajlaştık işe başlamış h,kayeleri yazacağım diyordu ama küsmemiştir herhalde
atışmak mı seninle her zaman atışırım sennurcan keske her zaman olsa bundan da keyif alıyorum ama bu arada kardeş olmak istiyorsan sorun değil ama ilk once izmire gelmen lazım malum istanbulda unuttun sen izmirrin havasını
Ben İzmir'e her zaman gelirim ama damarımda İstanbul kanı var Ümitciğim Oraya gelsem de İstanbul havasıyla geleceğim kapılmayasın rüzgarıma
vallah istanbuldan ne rüzgalar geçti gölgemden gölgem bile sallanmadı yerinden ama sen gelirsen başka ozaman bilemeyiz ben iki günde seni izmirin eşsiz havasına bırakırım gölgesinde palmiye ağacanın bir elinde rakın bir elinde ifadelerini kullandığın catalın arka tarafından gelen musikide ki can damarın keyifinin üstündeki izmir rüzgarın