====manisalı üroloji uzmanı sayın fahrettin er başkanlığında başlayan meyve çekirdeklerinizi atmayın kampanyası çığ gibi büyüyor bende sitedeki arkadaşları bilgilendirmek istedim. çöpe atılarak yok edildiği oysa bu çekirdeklerin kurutulup toprakla buluşturulması ile her birinin meyvaağacına dönüşeceği iddia edip her çekirdek bir ağaçtır projesini üretti projeye birçok vatandaşımız katılmıştır projemiz kısa süre içinde internet kanalıyla tüm ülke çapında yayılmıştır yurdumuzun dörtbir yanından vatandaşlar yedikleri kiraz edik kayısı şeftali çekirdeklerini manisaya göndermektedir bu toplanan çekirdekler daha sonra manisa dağına spil dağına yamaç paraşütçüleri vasıtasıyla dağıtılacvaktır veya hutta tektek dikilecektir. her çekirdek bir ağaçtır bu çekirdekler kasım ayı içersine kadar kurutulup ormanadağıtılacaktır. kampanya çevresinde 1 milyon meyve ağacına dönüşmesi sağlanacak sıfır maliyet ile uygulanan bu proje manisa da küresel ısınmaya karşı önlem içeren enbüyük proje olacak. duyarlı arkadaşlarımızı kampanyaya katılmaları için davet ediyorum .şimdiden teşekkürler ederim.saygılarımla adresler: izmir: konak iş eğitim merkezi 108 sokak no:1 çankaya izmir alıcı ibrahim aydoğan tel:0232 446 46 88 istanbul türkiye üstün yetenekli çocukları eğitim vakfı temsilcisi funda ardıç dikilitaş emirhan caddesi örnek apt. no7 d.1 beşiktaş/istanbul manisa için adreslerimiz bana veya emniyetmüdürlüğü yanı üroloji doktoru sayın fahrettin er
Cok sag ol Ali. Cok guzel bir haber ve davet ilettin bize. Dahasi Yurdun dort bucagina olur insaallah.
kuresel ısınmaya kendımce bazı onlemler almaya calısıyorum fakat benım bır yıllık tasarufumu bı sırket bır ayda yok edıyor. Hersey basta.....